![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Im опитват да настройка на домашна мрежа, така че може да прехвърли някои файлове назад и напред между 2 компютъра.
Имам мрежов кросоувър кабел и съм на етапа на изграждане на връзката, когато пускам в проблем. на моя десктоп да стигна до разширена настройка, при създаване на нова връзка, и аз мога да кликнете "се свързват директно към друг компютър" OK лесно така, както на моя лаптоп, но не мога да натиснете същия бутон "се свързват директно към друг компютър". Айв googled и търсиха и Im Getting frusterated. как да получа тази работа, така и да прехвърляте файлове и някои преформатирате моята тетрадка? Също така, след като Айв създаде връзката на моя компютър и да отида тона свържете, (макар че не е лаптоп за да се свържете с) той askes ме за потребителско име и парола ... Аз не зададете потребителско име и парола, така това, което мога да направя за това? Благодаря предварително, момчета! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можеш ли да пинг всеки компютър?
Били ли сте да създават защитни стени правилно? (изключите от интернет и прекратяваме двете защитни стени, виж, ако той е на ония, които го причиняват)
|
|
|
|||
|
|||
|
Имам кросоувър кабел става от Ethernet порт за Ethernet порт на двата компютъра. но аз ще се опитам на защитната стена въпрос.
Аз също не разполагат с интернет връзка. Im използвайки XP и от двете comps ако това помага. и аз имам никакъв представа как да "пинг" компютрите Благодаря все пак |
|
|
|||
|
|||
|
Само една мисъл, но аз купих "кросоувър кабели", който се оказа пластир кабели. те са сравнително евтини, така че може би опитайте друг такъв?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Година стара темата ...