![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
im προσπαθεί να στήσετε ένα οικιακό δίκτυο, ώστε να μπορεί να μεταφέρει κάποια αρχεία εμπρός και πίσω μεταξύ 2 υπολογιστών.
Έχω ένα crossover καλώδιο δικτύου και είμαι στο στάδιο της δημιουργίας της σύνδεσης, όπου θ αντιμετώπιζε το πρόβλημα. για την επιφάνεια εργασίας μου έχω να προχωρήσει η ρύθμιση σύμφωνα με τη δημιουργία νέας σύνδεσης, και μπορώ να σας κάντε κλικ στο "απευθείας σύνδεση με ένα άλλο" ok εύκολη δικαίωμα, αλλά και για σημειωματάριο μου, δεν μπορώ να πατήστε το ίδιο πλήκτρο "συνδεθεί απευθείας με ένα άλλο". IVE googled και αναζήτηση και να frusterated im. τον τρόπο να βρω αυτό το έργο, ώστε να μπορούν να μεταβιβάζουν ορισμένες i αρχείο και ξανά φορητό μου; Επίσης, από τη στιγμή που IVE δημιουργηθεί η σύνδεση μου για να πάω στην επιφάνεια εργασίας και σύνδεση t, (ακόμα κι αν δεν υπάρχει για να συνδεθείτε στο σημειωματάριο) είναι askes μου για ένα όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης ... i δεν ορίσετε ένα όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης, ώστε ό, τι μπορώ να κάνω γι 'αυτό; ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Μπορείτε να μου ping κάθε υπολογιστή;
Έχετε δημιουργήσει τα firewalls σωστά; (αποσύνδεση από το Internet και να απενεργοποιήσετε τα δύο τείχη, δείτε αν είναι αυτά που του προκαλούν)
|
|
|
|||
|
|||
|
Έχω την crossover καλώδιο Ethernet πηγαίνει από το λιμάνι προς την θύρα Ethernet και στους δύο υπολογιστές. αλλά θα προσπαθήσω το τείχος θέμα.
Επίσης, δεν έχω συνδεθεί στο διαδίκτυο. im χρησιμοποιώντας XP, αν και στις δύο comps που βοηθά. και δεν έχω καμία ιδέα για το πώς να "ping" οι υπολογιστές χάρη όμως |
|
|
|||
|
|||
|
απλά μια σκέψη, αλλά έχω αγόρασαν "καλώδια διασταύρωσης" που αποδείχθηκαν εμπλάστρου καλώδια. είναι αρκετά φθηνή, ίσως να δοκιμάσετε μια άλλη;
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έτος παλιό το νήμα ...