![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| pokušavajući im dom postavljanje mreže tako da ja mogu prenijeti neke datoteke naprijed-nazad između 2 računala. Imam mrežni kabel i ukriženi sam u fazi postavljanja veze gdje sam utrčati problem. na mom desktopu sam doći do napredne postavke pod stvoriti novu vezu, a ja mogu kliknuti "spojiti izravno na drugo računalo" OK lako pravo, ali na mom bilježnicu, ne mogu kliknuti taj isti gumb "spojiti izravno na drugo računalo." Ive googled i pretražio i uzimajući im frusterated. kako da ja dobiti ovaj to funkcionirati na taj način ja mogu prenijeti neke datoteke i reformatizovati moje bilježnice? Također, jednom Ive postaviti vezu na mom desktopu i idem spojiti t, (čak i ako ne postoji za spajanje na prijenosno računalo) to askes me za korisničko ime i lozinku ... Nisam postavili korisničko ime ili lozinku tako Što učiniti o tome? Unaprijed hvala momci! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete li mi ping svako računalo? Jeste li postavili vatrozidima ispravno? (isključiti s interneta i onemogućiti obje strane vatrozida, vidi ako je njima to je uzrok tome)
|
| |||
| |||
| Imam ukriženi kabel ide od Ethernet port za Ethernet port na oba računala. a ja ću pokušati firewall problem. Također nemam internet priključen. im koristeći xp na obje comps ako to pomaže. i ja nemam pojma kako se 'ping' računala hvala ipak |
|
| |||
| |||
| samo mislio, ali sam kupio "ukriženi kabeli" Pokazalo se da se patch kabeli. oni su prilično jeftini, pa možda i isprobajte neku drugu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Godine stari thread ...
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Postavljanje Network - Various Postavljanje pitanja | Martyok | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 24. svibanj 2009 14:40 |
| Upućivanje kućnu mrežu | antbann | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 11. studeni 2008 14:47 |
| Tutorial: Postavljanje bežične mreže | serverguy | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 15. ožujak 2008 09:13 |
| Početna mreža | WHATSUP | Windows Operating Systems | 10 | 26 siječanj 2008 11:02 |
| Home Network Issues | yvonnet | Networking, Modemi & VoIP | 20 | 23. listopad 2007 12:52 |
| Thread Tools | |
| |