![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| im kipróbálás-hoz beállít egy otthoni hálózat i át fájlokat ide-oda a 2 gépen. Van egy hálózati kábel és keresztezett vagyok fázisában létre a kapcsolat, ahol összefut a problémát. én asztalon jutok el a Speciális beállítás alapján hozzon létre egy új kapcsolatot, és kattintson a "Kapcsolódás közvetlenül másik számítógéphez" ok egyszerű van, én is notebook, nem tudom, hogy ugyanazt a gombot, kattintson a "Kapcsolódás közvetlenül másik számítógéphez". ive googled és keresett és im szerzés frusterated. hogy hogyan jutok e dolgozni Tehát át néhány fájlt, és újra az én notebook? is, ha ive létre a kapcsolat az én asztali és elmegyek t csatlakoztatni, (még akkor is, ha nincs notebook csatlakozni) az askes meg egy felhasználói nevet és jelszót ... Én nem egy felhasználói nevet és jelszót mit csináljak ezzel kapcsolatban? köszi előre fiúk! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Can you ping minden számítógépen? Te meg ki a tűzfalak helyesen? (húzza az interneten, és letiltja a tűzfalak, lásd, ha nekik ez okoz it)
|
| |||
| |||
| Van keresztezett kábel megy az ethernet port az ethernet port mindkét gépen. de megpróbálom a tűzfal kérdésről. Én még nem rendelkeznek internet csatlakozik. im használ xp mindkét comps ha ez segít. és fogalmam sincs, hogyan lehet "ping" a számítógépek köszönöm, hogy |
|
| |||
| |||
| Csak egy gondolat, de én vettem "crossover kábel", hogy kiderült, hogy patch kábelek. ezek viszonylag olcsó, így talán próbálja a másikat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Éves téma ...
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hálózatának létrehozásáról - Various Setup Kérdések | Martyok | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 24. május 2009 14:40 |
| A hazai hálózat | antbann | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 11. november 2008 14:47 |
| Bemutató: a vezeték nélküli hálózat beállítása | serverguy | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 15. március 2008 09:13 |
| Otthoni hálózat | WHATSUP | A Windows operációs rendszerek | 10 | 26. január 2008 11:02 |
| Otthoni hálózat kérdések | yvonnet | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 20 | 23. október 2007 12:52 |
| Téma eszközök | |
| |