![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| IM מנסה את תוכנית ההתקנה של רשת ביתית אז אני יכול להעביר כמה קבצים הלוך ושוב בין 2 מחשבים. יש לי כבל רשת crossover ו AM על הבמה הקמת החיבור שבו אוכל להציג את הבעיה. על שולחן העבודה שלי, אני מקבל את ההגדרה מתקדם תחת ליצור חיבור חדש, ואני יכול ללחוץ על "להתחבר ישירות למחשב אחר" אישור קלה ימינה, גם על המחברת שלי, אני לא יכול לחץ אותו כפתור "להתחבר ישירות למחשב אחר". ive googled וחיפשו ו-IM frusterated מקבל. כיצד אני מקבל את זה לעבודה אז אני יכול להעביר קבצים מסוימים או לאתחל מחדש את המחברת? כמו כן, פעם אחת ive להגדיר את החיבור על שולחן העבודה שלי ואני לא הולך לחבר, (למרות שאין מחברת כדי להתחבר) זה askes אותי שם משתמש וסיסמה ... אני לא בחר שם משתמש או סיסמה אז מה עלי לעשות בקשר לזה? תודה מראש, חבר 'ה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה יכול לאותת לכל מחשב? האם הגדרת כראוי את חומת אש? (להתנתק מהאינטרנט וסוגרים בשתי חומות אש, לראות אם הוא זה שגורם להם את זה)
|
| |||
| |||
| יש לי את כבל crossover הולך Ethernet מן הנמל אל הנמל Ethernet בשני מחשבים. אבל אני אנסה את חומת האש של הבעיה. גם אין לי אינטרנט מחובר. IM באמצעות comps XP בשני אם זה עוזר. ואין לי מושג איך ל 'פינג' המחשבים תודה בכל זאת |
|
| |||
| |||
| רק מחשבה אבל אני כבר קניתי "crossover כבלים" כי התברר להיות תיקון בכבלים. הם די זולים, אז אולי תנסה אחרת? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בן פתיל ...