![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| im bando nustatymas namų tinklą, kad galėčiau perkelti kai kuriuos failus pirmyn ir atgal tarp 2 kompiuterių. Turiu tinklo crossover kabeliu ir esu ne steigti ryšio metu, kai paleisti į problemą. mano Desktop I get to Išplėstinė nustatymas pagal sukurti naują ryšį, ir aš galiu paspauskite mygtuką "prijungti tiesiogiai prie kito kompiuterio" OK paprasta teise, ir mano nešiojamojo kompiuterio, aš negaliu paspauskite tą patį mygtuką "prijungti tiesiogiai prie kito kompiuterio. IVE googled ir ieškojo ir jiems vis frusterated. kaip man tai darbas, kad galėčiau pervesti šiek failo ir performatuoti My Notebook? Taip pat, vieną kartą IVE įsteigti ant mano darbastalio ir einu T prijungti ryšio (net jei nėra prijungti prie nešiojamojo kompiuterio) ji askes man vartotojo vardą ir slaptažodį ... Man nepavyko nustatyti vartotojo vardą ar slaptažodį, ką man daryti apie tai? Thanks in advance guys! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar galite Ping kiekvienam kompiuteriui? Ar jums sukurti užkardos teisingai? (atsijungti nuo interneto ir išjungti abu užkardos, patikrinkite, ar jis yra jų tai daro ją)
|
| |||
| |||
| Turiu crossover kabelis vyksta nuo Ethernet uosto Ethernet port abiejuose kompiuteriuose. bet aš stengsiuosi užkardos problemą. pat aš neturiu interneto ryšio. im naudodami XP tiek comps jei tai padeda. ir aš neįsivaizduoju, kaip "ping" kompiuteriai ačiū nors |
|
| |||
| |||
| tiesiog mintis, bet aš nusipirkau "crossover cables", kuris pasirodė esąs patch cables. jie yra gana pigūs, todėl galbūt pabandyti kitokį? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Metų siūlai ...
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Konfigūravimas tinklas - Įvairūs diegimo klausimais | Martyok | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 24, 2009 14:40 |
| Padaryti namų tinklą | antbann | Networking, Modems & VoIP | 4 | Lapkritis 11, 2008 14:47 |
| Susipažinkite: Setup Wireless Network | serverguy | Networking, Modems & VoIP | 3 | Kovas 15, 2008 09:13 |
| Pagrindinis tinklo | WHATSUP | Windows "operacinės sistemos | 10 | 26 sausis 2008 11:02 |
| Pagrindinis tinklo Aktualijos | yvonnet | Networking, Modems & VoIP | 20 | 23 spalis 2007 12:52 |
| Temos įrankiai | |
| |