![]() |
|
| |||
| |||
| im mēģina setup mājas tīklā, lai es var nodot dažus failus uz priekšu un atpakaļ starp 2 datoriem. Man ir tīkla crossover kabeli, un esmu posmā izveidot saikni, ja es pārlīt problēmu. uz manu desktop man ir uzlabotas, kurā saskaņā izveidot jaunu savienojumu, un es varu noklikšķiniet uz "savienot tieši ar citu datoru" ok vienkārši labi, labi uz mana notebook, es nevaru uz to pašu pogu "pieslēgties tieši uz citu datoru. IVE googled un meklēt un im kļūst frusterated. kā man tas darbotos, lai es var pārsūtīt kādu failu un pārformatēt manu notebook? Arī pēc tam, kad IVE izveidots savienojums uz mana galda un eju t savienojumu, (pat ja nav nekādu piezīmju, lai izveidotu savienojumu) tas askes mani lietotājvārdu un paroli ... Man nav noteikta lietotāja vārdu un paroli, lai ko es varu darīt, ka? Thanks in advance guys! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ping katrā datorā? Vai jums izveidot ugunsmūrus pareizi? (atvienoties no interneta un atspējot gan firewalls, paskatīties, vai viņiem tas izraisa to)
|
| |||
| |||
| i ir crossover kabelis kas iet no Ethernet ports ar Ethernet portu abos datoros. bet es centīšos firewall jautājumu. arī man nav interneta pieslēgta. im izmantojot xp gan datori, ja tas palīdz. un man nav ideju, kā to "ping" datoriem pateicoties gan |
|
| |||
| |||
| tikai doma, bet es esmu nopircis "crossover kabeļi", kas izrādījās patch kabeļiem. tie ir samērā lēti, tāpēc varbūt mēģiniet cits? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gadu vecs pavediens ...