![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Próbuję im konfigurację sieci domowej, więc można przesyłać pliki do przodu i do tyłu pomiędzy 2 komputery. Mam crossover sieci kablowych i jestem na etapie konfigurowania połączenia gdzie i uruchomić na ten problem. na pulpicie i uzyskać dostęp do zaawansowanych ustawień mocy utworzyć nowe połączenie, a może i kliknąć "Połącz bezpośrednio z innym komputerem" ok proste prawo, oraz na moim notebooku, nie mogę tego samego kliknij przycisk "podłączyć bezpośrednio do innego komputera". ive googled i wyszukuje i im coraz frusterated. jak mogę uzyskać tę pracę, więc może przenieść kilka plików i sformatować moim notebooku? również po ive skonfigurować połączenie na pulpicie i ja go nie łączyć, (nawet jeśli nie ma notatnika, aby połączyć się) to askes mnie o nazwę użytkownika i hasło ... I nie określono nazwy użytkownika lub hasła, więc co mam zrobić na ten temat? thanks in advance faceci! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy możliwe jest pingowanie każdym komputerze? Czy utworzenie zapory prawidłowo? (rozłączyć się z Internetem i wyłączyć zarówno zapory, sprawdź, czy jest im to powodują)
|
| |||
| |||
| Mam crossover kabla ethernet się od portu do portu Ethernet na obu komputerach. ale postaram zapory problemu. też nie mam podłączony do Internetu. im przy użyciu xp na obu Comps jeżeli to pomaga. i nie mam pojęcia jak na "ping" komputery dzięki chociaż |
|
| |||
| |||
| tylko myśli, ale już kupili "crossover kabli", który okazał się patch kabli. są dosyć tanie, więc może spróbuj inną? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rok stary wątek ...
|
| Zakładki |