![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im încercarea de a configura o reţea de domiciliu, aşa că am putea transfera unele imagini înainte şi înapoi între 2 computere. Am o reţea de cablu crossover şi sunt în faza de înfiinţare a conexiunii în cazul în care i rula în problemă. pe desktop i ajunge la setarea avansată în a crea o nouă legătură, şi eu pot să faceţi clic pe "conectaţi direct la un alt calculator" ok uşor dreapta, şi pe notebook-mea, nu pot să faceţi clic pe acelaşi buton "conectaţi direct la un alt calculator". ive googled şi căutat şi im achiziţie frusterated. cum să ajung la acest lucru ca sa ma pot transfera unele fişiere şi reformat meu notebook? de asemenea, o dată ive înfiinţat de conexiune pe desktop şi nu mă duc conecta, (chiar dacă nu există nici un notebook de a se conecta la) să-mi askes pentru un nume de utilizator şi parola ... Nu m-am stabilit un nume de utilizator sau parola Deci, ce să fac în legătură cu asta? multumesc anticipat baieti! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Poti sa ping fiecare calculator? Aţi creat firewalls corect? (deconectaţi de la Internet şi dezactivăm ambele firewall-uri, a se vedea dacă acesta este al ei, care cauzează it)
|
| |||
| |||
| Am CrossOver cablu ethernet merge de la port la port ethernet pe ambele calculatoare. dar am să încerc firewall problemă. De asemenea, nu am conectat la internet. im folosind xp pe ambele comps dacă, care vă ajută. şi nu am nici o idee cum să "ping" de computere mersi, deşi |
|
| |||
| |||
| doar o idee, dar l-am cumparat "CrossOver cabluri", care sa dovedit a fi de patch-uri de cabluri. acestea sunt destul de ieftine, asa ca, probabil, să încercaţi un altul? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Anul vechi şirul ...
|
| Marcaje |