![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| im snažia nastavenia domácej siete, takže môžu prenášať aj niektoré súbory tam a späť medzi 2 počítači. Mám sieť crossover kábel a som vo fáze zriaďovaní pripojenia, kde som plynúť do problému. na mém desktopu aj dostať do rozšírených nastavení podľa vytvoriť nové pripojenie, a já si kliknite na "pripojiť priamo k inému počítaču" ok ľahké pravdu, aj na mojom notebooku, nemôžem kliknite rovnaké tlačidlo "pripojiť priamo k inému počítaču." IVE googled a prehľadávať a ako sa frusterated im. ako som si to do práce, aby som mohol previesť niektoré súbor a přeformátujete môj notebook? tiež jednou IVE nastaviť pripojenie na mojom počítači a chodím t pripojiť, (aj keď nie je notebook pripojiť k) je askéza mě užívateľské meno a heslo ... I didn't nastaviť užívateľské meno a heslo, tak čo mám robiť, že? Thanks in advance chlapi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete mi ping každom počítači? Už ste nastaviť firewall správne? (odpojiť od internetu a vypnúť oba firewally, či sa im, že to spôsobuje to)
|
| |||
| |||
| Mám crossover kábel bude z ethernet portu na Ethernet port, na oboch počítačoch. ale zkusím firewall problém. Tiež nemám internetu pripojení. im pomocou xp na oboch comps, či to pomohlo. a já nemám ponětí, jak se 'ping' počítače vďaka keď |
|
| |||
| |||
| len myšlienka, ale som kúpil "crossover káblov", ktoré sa ukázalo byť oprava káblov. sú pomerne lacné, tak možno skúsiť iný? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rok staré vlákno ...
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nastavenie siete - Rôzne Setup Otázky | Martyok | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 24. máj 2009 14:40 |
| Tvorba domácej sieti | antbann | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 11. novembra 2008 14:47 |
| Tutorial: Setup bezdrôtové siete | serverguy | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 15. marca 2008 09:13 |
| Domáca sieť | WHATSUP | Operačné systémy Windows | 10 | 26. januára 2008 11:02 |
| Home Network Otázky | yvonnet | Siete, Modemy & VoIP | 20 | 23. októbra 2007 12:52 |
| Thread Tools | |
| |