![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| покушавајући им дом постављање мреже тако да ја могу пренети неке датотеке напред-назад између 2 рачунара. Имам мрежни кабл и укрижени сам у фази постављања везе где сам утрчати проблем. на мом десктопу сам доћи до напредне поставке под створити нову везу, а ја могу кликнути "повезати директно на друго рачунар" ОК лако право, али на мом свеске, не могу да кликнем тај исти дугме "повезати директно на друго рачунар." Иве гооглед и претражили и узимајући им фрустератед. како да ја добити данашји за посао на тај начин ја могу пренети неке датотеке и реформатизовати моје свеске? Такође, једном Иве поставити везу на мом десктопу и идем спојити т, (чак и ако не постоји за спајање на преносно рачунар) то аскес ме за корисничко име и лозинку ... Нисам поставили корисничко име или лозинку тако Шта учинити о томе? Унапред хвала момци! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли ми пинг свако рачунар? Јесте ли поставили заштитног зида исправно? (искључити са интернета и онемогућите обе стране заштитног зида, види ако је њима то је узрок томе)
|
| |||
| |||
| Имам укрижени кабл иде од Етхернет порт за Етхернет порт на оба рачунара. а ја ћу покушати фиреуалл проблем. Такође немам интернет прикључен. им помоћу ксп на обе цомпс ако то помаже. и ја немам појма како се 'пинг' рачунара хвала ипак |
|
| |||
| |||
| само мислио, али сам купио "укрижени каблови" Показало се да се патцх каблови. они су прилично јефтини, па можда и пробајте неку другу? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Године стари тхреад ...