![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| І. намагається налаштувати домашню мережу, щоб я міг переслати кілька файлів туди і назад між 2 комп'ютерами. У мене є кабельна мережа кросовер, і я на етапі створення з'єднання, де я зіткнутися з проблемою. на моєму робочому столі я отримую в розширені під створити нове підключення, і я можу натисніть кнопку "Підключитися напряму до іншого комп'ютера" OK легкий право, а на моєму ноутбуці, я не можу натисніть цю ж кнопку "Підключитися напряму до іншого комп'ютера". Ive пошуковій системі Google і пошук і отримання frusterated ім. Як мені отримати цю роботу, щоб я міг передати деякі файли і переформатувати мій блокнот? Крім того, після Ive налаштувати з'єднання на моєму робочому столі і я йду T з'єднати, (хоча немає ноутбука для підключення до) він askes мене ім'я користувача і пароль ... Я не ставив ім'я користувача або пароль, так що мені робити з цього приводу? Спасибо заранее хлопці! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можете ви Ping кожному комп'ютері? Ви створили брандмауер правильно? (відключитися від Інтернету і відключити брандмауер і подивіться, чи воно їм це викликає ІТ)
|
| |||
| |||
| Я збираюся перехресний кабель Ethernet від порту до порту Ethernet на обох комп'ютерах. але я спробую брандмауер питання. Також я не підключені до інтернету. IM використання XP на обох привілеї, якщо це допомагає. і я поняття не маю, як 'Ping' комп'ютери Спасибі хоч |
|
| |||
| |||
| тільки думки, але я купив "кросовер кабель", який виявився сполучні кабелі. вони досить дешево, тому, можливо, спробувати іншу? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Літнього потоку ...