по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Не може да се свърже с GoDaddy домейн

Reply

Нишка Инструменти
Old 18 юни 2009 г., 18:53
Новите държави Група

Тук ми е поставил. Win 2000 Pro, ie7, Firefox 5,0, Linksys рутер, ISP е местната електрическа компания (Clarksville катедра "Електрик, TN)

Наскоро закупили GoDaddy домейн и хостинг икономика. Когато се опитвам да отида с моя URL чрез името или директно на адрес, получавам следното съобщение.

Връзката прекъсва
Връзката със сървъра е нулиране докато страницата е била натоварване.
Мрежата връзката беше прекъсната, докато преговори връзка. Моля опитайте отново. Бях в състояние да имат достъп всичко наред за един цял ден, а преди това и до днес, той е следният.

Мога да ползват безплатен прокси и да получите достъп.
Мога да пинг без проблем.
Нито на уеб браузъра, ще имате достъп до него.
А tracert прави, за да "се проследи пълно"
Имам изчиства кеша, rebooted, изключен Малко защитник и Spybot.
Имам заобиколени рутер и още същия резултат.
Всички други уебсайтове, като че ли се оправи.
Всеки извън дома ми е в състояние да получите достъп до страницата, без да е проблем.
Не мога FTP в моята администрация, без никакви проблеми.

Аз съм се приема че той има нещо общо с моя компютър настройки защото ISP GoDaddy и двамата казват всичко е наред на тяхната цел.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc