![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Тук ми е поставил. Win 2000 Pro, ie7, Firefox 5,0, Linksys рутер, ISP е местната електрическа компания (Clarksville катедра "Електрик, TN) Наскоро закупили GoDaddy домейн и хостинг икономика. Когато се опитвам да отида с моя URL чрез името или директно на адрес, получавам следното съобщение. Връзката прекъсва Връзката със сървъра е нулиране докато страницата е била натоварване. Мрежата връзката беше прекъсната, докато преговори връзка. Моля опитайте отново. Бях в състояние да имат достъп всичко наред за един цял ден, а преди това и до днес, той е следният. Мога да ползват безплатен прокси и да получите достъп. Мога да пинг без проблем. Нито на уеб браузъра, ще имате достъп до него. А tracert прави, за да "се проследи пълно" Имам изчиства кеша, rebooted, изключен Малко защитник и Spybot. Имам заобиколени рутер и още същия резултат. Всички други уебсайтове, като че ли се оправи. Всеки извън дома ми е в състояние да получите достъп до страницата, без да е проблем. Не мога FTP в моята администрация, без никакви проблеми. Аз съм се приема че той има нещо общо с моя компютър настройки защото ISP GoDaddy и двамата казват всичко е наред на тяхната цел. |