![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tady je moje nastavení. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, Linksys Router, ISP je místní elektrickou společnost (Clarksville Ústav Electric, TN) Nedávno jsem koupil GoDaddy domény a hosting ekonomiky. Když se snažím jít na mé URL přes jméno, nebo přímo na IP adresu, objeví se následující zpráva. Připojení přerušena Připojení k serveru bylo vynulujete zatímco Stránka byla zatížení. Síť spojení bylo přerušeno, zatímco jednání o připojení. Prosím, zkuste to znovu. Byl jsem schopen získat přístup ke všem všechno pokuty za jeden celý den, ale před rokem a že od té doby bylo následující. Můžu používat zdarma proxy a získat přístup. Nemůžu ping bez problémů. Ani Web Browser bude přístupu. A tracert dává do "dohledat kompletní" Mám odbavováno cache, restartoval, vypnutý Bit Defender a Spybot. Mám minutý router a stále stejný výsledek. Všechny ostatní stránky se zdají být v pořádku. Všichni mimo můj domov je schopen získat přístup ke stránce bez problémů. Nemůžu FTP do mého admin bez jakýchkoliv problémů. Já jsem za předpokladu, že má něco společného s mým počítači nastavení, protože ISP a GoDaddy jak říct všechno je v pořádku na jejich konci. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Kde koupit doménové jméno? | orangemanta | Web Design, hosting & SEO | 10 | 20. duben 2009 00:08 |
| Doména není k dispozici? | MJSPC | Operační systémy Windows | 1 | 30. červen 2007 07:59 |
| Registrace domény s webovou hostitelskou | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 3 | 7. červen 2007 08:17 |
| Godaddy.com hosting? | emmaonline | Web Design, hosting & SEO | 3 | 16. Březen 2007 16:50 |
| Thread Nástroje | |
| |