![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εδώ είναι που έχει συσταθεί μου. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, Linksys Router, ISP είναι τοπική ηλεκτρική εταιρεία (Τμήμα CLARKSVILLE Electric, TN) Πρόσφατα αγόρασε ένα GoDaddy Domain οικονομία και τη φιλοξενία. Όταν προσπαθώ να πάω να μου URL μέσω όνομα ή απευθείας στη διεύθυνση IP, έχω το ακόλουθο μήνυμα. Σύνδεση διακοπής Η σύνδεση με το διακομιστή ήταν επαναφέρετε την σελίδα αυτή, ενώ η φόρτωση. Το δίκτυο σύνδεση διακόπτεται κατά τη διαπραγμάτευση μιας σύνδεσης. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά. Ήμουν σε θέση να έχουν πρόσβαση όλα πρόστιμο για μία ολόκληρη ημέρα, αλλά πριν από αυτό και από τότε, ήταν τα ακόλουθα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα ελεύθερο πληρεξούσιο και να αποκτήσετε πρόσβαση. Μπορώ ping χωρίς πρόβλημα. Δεν Web Browser θα έχουν πρόσβαση στο σύστημα. Μια Tracert για να κάνει το "ίχνος πλήρης" Έχω εκκαθάριση της μνήμης cache, rebooted, απενεργοποιείται Bit Defender και Spybot. Έχω δρομολογητή παρακαμφθεί ακόμα και το ίδιο αποτέλεσμα. Όλες οι άλλες ιστοσελίδες που φαίνεται να είναι εντάξει. Όλοι έξω από το σπίτι μου είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στη σελίδα, χωρίς πρόβλημα. Μπορώ να σε FTP μου admin χωρίς κανένα πρόβλημα. Θεωρώ δεδομένο ότι έχει να κάνει με τον υπολογιστή μου ρυθμίσεις, διότι η ISP και GoDaddy τόσο πω όλα είναι καλά για τους τελικούς. |