manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Ne možete spojiti na GoDaddy domenu

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 18:53
Novi član grupe

Default Ne možete spojiti na GoDaddy domenu

Ovo je moja postavljena. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, Router Linksys, ISP je lokalna Electric Company (Department of Electric Clarksville, TN)

Nedavno sam kupio jedan i gospodarstvo GoDaddy Domain hosting. Kada se pokušam ići na moj URL koristeći ime ili direktno na IP adresu, JA dobiti sljedeću poruku.

Veza prekinuta
Veza s poslužiteljem je reset dok je bio pri učitavanju stranice.
Mreža je prekinuo vezu dok pregovara vezu. Please try again. Sam bio u mogućnosti pristupiti na sve fino za jedan cijeli dan, ali prije toga i od tada, bilo je sljedeće.

Mogu besplatno koristiti proxy i dobiti pristup.
Ja mogu bez problema ping.
Ni Web Preglednik će pristupiti.
A tracert čini u "trag kompletna"
Imam briąe cache, ponovno podizanje sustava, isključen Bit Defender i Spybot.
Imam zaobići usmjerivač i još uvijek isti rezultat.
Sve druge webove Čini se da je u redu.
Svatko izvan mojoj kući je u mogućnosti pristupiti stranici bez problema.
Ja mogu FTP u moju admin bez ikakvih problema.

Ja sam uz pretpostavku da ima nešto za napraviti sa mojim računalo postavke jer ISP GoDaddy i reći kako je sve u redu na njihovom kraju.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.