![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ovo je moja postavljena. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, Router Linksys, ISP je lokalna Electric Company (Department of Electric Clarksville, TN) Nedavno sam kupio jedan i gospodarstvo GoDaddy Domain hosting. Kada se pokušam ići na moj URL koristeći ime ili direktno na IP adresu, JA dobiti sljedeću poruku. Veza prekinuta Veza s poslužiteljem je reset dok je bio pri učitavanju stranice. Mreža je prekinuo vezu dok pregovara vezu. Please try again. Sam bio u mogućnosti pristupiti na sve fino za jedan cijeli dan, ali prije toga i od tada, bilo je sljedeće. Mogu besplatno koristiti proxy i dobiti pristup. Ja mogu bez problema ping. Ni Web Preglednik će pristupiti. A tracert čini u "trag kompletna" Imam briąe cache, ponovno podizanje sustava, isključen Bit Defender i Spybot. Imam zaobići usmjerivač i još uvijek isti rezultat. Sve druge webove Čini se da je u redu. Svatko izvan mojoj kući je u mogućnosti pristupiti stranici bez problema. Ja mogu FTP u moju admin bez ikakvih problema. Ja sam uz pretpostavku da ima nešto za napraviti sa mojim računalo postavke jer ISP GoDaddy i reći kako je sve u redu na njihovom kraju. |