פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

לא ניתן להתחבר ל-GoDaddy תחום

Reply

שרשרת כלים
Old 18 יוני 2009, 18:53
קבוצת חברות חדשות

Default לא ניתן להתחבר ל-GoDaddy תחום

הנה להגדיר. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, נתב Linksys, ספק שירותי אינטרנט היא חברת החשמל המקומית (Clarksville המחלקה אלקטריק, TN)

אני שנרכשו לאחרונה על GoDaddy תחום אירוח וכלכלה. כאשר אני מנסה לצאת דרך שם את כתובת האתר או ישירות את כתובת ה-IP, אני מקבל את ההודעה הבאה.

חיבור מופרע
החיבור לשרת היה לאפס היה בעת טעינת הדף.
הרשת קישור היה מופרע תוך כדי משא ומתן חיבור. אנא נסה שנית. הייתי יכול לגשת הכל בסדר במשך כל היום, אבל לפני כן מאז, הועלתה הבאות.

אני יכול להשתמש בחינם proxy ולקבל גישה.
אני יכול לאותת בלי בעיה.
גם דפדפן האינטרנט תהיה גישה אליו.
א Tracert עושה על מנת "להשלים עקבות"
יש לי פינה המטמון, rebooted, כבוי Bit Defender ואת Spybot.
יש לי bypassed הנתב ועדיין באותה התוצאה.
כל שאר אתרי נראה בסדר גמור.
כולם בחוץ הבית שלי הוא יכול לגשת לדף בלי בעיה.
אני יכול מנהל ה-FTP לתוך אזור ללא כל בעיות.

אני בהנחה שיש משהו לעשות עם המחשב שלי הגדרות כי ספק שירותי האינטרנט GoDaddy ו הן לומר הכל בסדר על הסיום שלהם.
Reply

Register

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
היכן לרכוש שם תחום? orangemanta עיצוב אתרים, אירוח & SEO 10 ה -20 לאפריל 2009 00:08
תחום לא זמין? MJSPC מערכות ההפעלה Windows 1 עד ה -30 בחודש יוני 2007 07:59
רושם את שם התחום אינטרנט לארח alexderwolf עיצוב אתרים, אירוח & SEO 3 7 יוני 2007 08:17
Godaddy.com אירוח אתרים? emmaonline עיצוב אתרים, אירוח & SEO 3 16th מרץ 2007 16:50
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.