![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Te ir mans izveidota. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, Linksys Router, ISP ir vietējie Electric Company (Clarksville departaments Electric, TN) Es nesen nopirkto GoDaddy Domain un ekonomika hostingu. Kad es cenšos iet uz manu URL, izmantojot vārdu vai tieši IP adresi, man šādu ziņojumu. Savienojums pārtraukts Savienojums ar serveri bija reset, bet lapā iekraušanas. Tīkla saiti tika pārtraukta, bet sarunu savienojumu. Lūdzu, mēģiniet vēlreiz. Man bija iespēja piekļūt visu soda naudu par vienu pilnu dienu, bet pirms, ka un kopš tā laika, ir šādi. Es varu izmantot bezmaksas proxy un iegūt piekļuvi. Es varu ping bez problēmām. Ne Web pārlūkprogramma piekļūt. Tracert iestrādā uz "izsekot pilnīgu" Man ir notīrīta cache, atsāknēšanas, izslēgta Bit Defender un Spybot. Man ir apiet maršrutētāju un vēl pašu rezultātu. Visas citas mājas lapas, šķiet, ir labi. Ikvienam ārpus manas mājas ir iespējams izmantot lapu, ja nav problēmu. Es varu FTP manā admin bez jebkādām problēmām. Es esmu pieņemot, ka tas ir kaut ko darīt ar manu datoru iestatījumiem, jo ISP un GoDaddy gan teikt viss ir par to gala. |
![]() |
|
| Bookmarks |