rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Nie można połączyć się GoDaddy domeny

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 czerwca 2009, 18:53
Nowe państwa grupy

Oto moja utworzony. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, router Linksys, ISP lokalne Electric Company (Clarksville Wydział Elektryczny, TN)

Niedawno zakupiła GoDaddy domen i hostingu gospodarki. Kiedy próbuję się do mojego adresu URL za pomocą nazwy lub bezpośrednio do adresu IP, pojawia się następujący komunikat.

Connection Interrupted
Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas gdy strona została załadunku.
Sieć związek został przerwany podczas negocjowania połączenia. Please try again. Byłem w stanie uzyskać dostęp do wszystkiego grzywny za jeden pełny dzień, ale przed tym i do tej pory, to było poniżej.

I można korzystać z serwera proxy i swobodnego dostępu.
Ping mogę bez problemu.
Ani Web Browser będzie uzyskać do niego dostęp.
A tracert czyni w "śladowych kompletna"
Mam wyczyszczone Wikisłowniku, uruchomiony ponownie, wyłączoną Bit Defender i Spybot.
Mam zbocznikować routera i nadal ten sam rezultat.
Wszystkie inne strony wydają się być w porządku.
Wszyscy poza moim domu jest dostęp do strony bez problemu.
Mogę FTP do mojego admin bez żadnych problemów.

Jestem założeniu ma coś do czynienia z mojego komputera, ponieważ ustawienia ISP i GoDaddy zarówno powiedzieć wszystko jest w porządku na ich zakończenie.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.