![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Oto moja utworzony. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, router Linksys, ISP lokalne Electric Company (Clarksville Wydział Elektryczny, TN) Niedawno zakupiła GoDaddy domen i hostingu gospodarki. Kiedy próbuję się do mojego adresu URL za pomocą nazwy lub bezpośrednio do adresu IP, pojawia się następujący komunikat. Connection Interrupted Połączenie z serwerem zostało zresetowane podczas gdy strona została załadunku. Sieć związek został przerwany podczas negocjowania połączenia. Please try again. Byłem w stanie uzyskać dostęp do wszystkiego grzywny za jeden pełny dzień, ale przed tym i do tej pory, to było poniżej. I można korzystać z serwera proxy i swobodnego dostępu. Ping mogę bez problemu. Ani Web Browser będzie uzyskać do niego dostęp. A tracert czyni w "śladowych kompletna" Mam wyczyszczone Wikisłowniku, uruchomiony ponownie, wyłączoną Bit Defender i Spybot. Mam zbocznikować routera i nadal ten sam rezultat. Wszystkie inne strony wydają się być w porządku. Wszyscy poza moim domu jest dostęp do strony bez problemu. Mogę FTP do mojego admin bez żadnych problemów. Jestem założeniu ma coś do czynienia z mojego komputera, ponieważ ustawienia ISP i GoDaddy zarówno powiedzieć wszystko jest w porządku na ich zakończenie. |