![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Aceasta este stabilită. Win 2000 Pro, ie7, Firefox 5.0, Linksys Router, ISP este locale electrice companie (Clarksville Departamentul de electrice, TN)
Am cumpărat recent un GoDaddy Domeniu economiei şi hosting. Când încerc să mergeţi la URL-ul meu direct, prin numele sau la adresa de IP, primesc următorul mesaj. Conexiune întrerupt Conexiunea la server a fost reseta timpul de încărcare a paginii. Link-ul de reţea a fost întreruptă în timp ce o conexiune de negociere. Vă rugăm să încercaţi din nou. Am fost în stare să acceseze ONE totul bine pentru toată ziua, dar înainte de asta şi de atunci, a fost urmatorul. Nu pot utiliza un proxy gratuit şi să obţină acces. Nu pot ping fără probleme. Nici browser Web vor accesa. A face tracert la "urme complet" Am şters cache-ul, rebooted, oprit Bit Defender şi Spybot. Am bypassed router şi încă acelaşi rezultat. Toate celelalte site-uri par să fie în regulă. Toată lumea din afara casa mea este posibilitatea de a accesa pagina fără o problema. Nu pot FTP în admin-mi fără nici o problemă. Sunt presupunând că le-a de-a face cu computerul meu, pentru că setările de ISP şi GoDaddy ambele spun totul este în regulă la sfârşitul lor. |