menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Nedá sa pripojiť k doméne GoDaddy

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 18:53
Nový člen skupiny

Default Nedá sa pripojiť k doméne GoDaddy

Tu je moje nastavenia. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, Linksys Router, ISP je miestne elektrickú spoločnosť (Clarksville Ústav Electric, TN)

Nedávno som kúpil GoDaddy domény a hosting ekonomiky. Keď sa snažím ísť na mojej URL cez meno, alebo priamo na IP adresu, objaví sa nasledujúca správa.

Pripojenie prerušená
Pripojenie k serveru bolo Možete tiež vynulovať kým Stránka bola zaťaženie.
Sieť spojenie bolo prerušené, zatiaľ čo rokovania o pripojenie. Prosím, skúste to znova. Bol som schopný získať prístup ku všetkým všetko pokuty za jeden celý deň, ale pred rokom a od tej doby bolo nasledovné.

Môžem používať zadarmo proxy a získať prístup.
Nemůžu ping bez problémov.
Ani Web Browser bude prístupu.
A tracert dáva do "vystopovanie kompletnú"
Mám preclený cache, restartoval, vypnutý Bit Defender a Spybot.
Mám minút router a stále rovnaký výsledok.
Všetky ostatné stránky sa zdajú byť v poriadku.
Všetci mimo môj domov je schopný získať prístup k stránke bez problémov.
Nemůžu FTP do môjho admin bez akýchkoľvek problémov.

Já jsem za predpokladu, že má niečo spoločné s mojím počítači nastavenie, pretože ISP a GoDaddy ako povedať všetko je v poriadku na ich konci.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Kde kúpiť doménové meno? orangemanta Web Design, hosting & SEO 10 20. apríl 2009 00:08
Doména nie je k dispozícii? MJSPC Operačné systémy Windows 1 30. jún 2007 07:59
Registrácia domény s webovou hostiteľskou alexderwolf Web Design, hosting & SEO 3 7. jún 2007 08:17
Godaddy.com hosting? emmaonline Web Design, hosting & SEO 3 16. Marec 2007 16:50
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.