![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tu je moje nastavenia. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, Linksys Router, ISP je miestne elektrickú spoločnosť (Clarksville Ústav Electric, TN) Nedávno som kúpil GoDaddy domény a hosting ekonomiky. Keď sa snažím ísť na mojej URL cez meno, alebo priamo na IP adresu, objaví sa nasledujúca správa. Pripojenie prerušená Pripojenie k serveru bolo Možete tiež vynulovať kým Stránka bola zaťaženie. Sieť spojenie bolo prerušené, zatiaľ čo rokovania o pripojenie. Prosím, skúste to znova. Bol som schopný získať prístup ku všetkým všetko pokuty za jeden celý deň, ale pred rokom a od tej doby bolo nasledovné. Môžem používať zadarmo proxy a získať prístup. Nemůžu ping bez problémov. Ani Web Browser bude prístupu. A tracert dáva do "vystopovanie kompletnú" Mám preclený cache, restartoval, vypnutý Bit Defender a Spybot. Mám minút router a stále rovnaký výsledok. Všetky ostatné stránky sa zdajú byť v poriadku. Všetci mimo môj domov je schopný získať prístup k stránke bez problémov. Nemůžu FTP do môjho admin bez akýchkoľvek problémov. Já jsem za predpokladu, že má niečo spoločné s mojím počítači nastavenie, pretože ISP a GoDaddy ako povedať všetko je v poriadku na ich konci. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kde kúpiť doménové meno? | orangemanta | Web Design, hosting & SEO | 10 | 20. apríl 2009 00:08 |
| Doména nie je k dispozícii? | MJSPC | Operačné systémy Windows | 1 | 30. jún 2007 07:59 |
| Registrácia domény s webovou hostiteľskou | alexderwolf | Web Design, hosting & SEO | 3 | 7. jún 2007 08:17 |
| Godaddy.com hosting? | emmaonline | Web Design, hosting & SEO | 3 | 16. Marec 2007 16:50 |
| Thread Tools | |
| |