![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ово је моја постављена. Уин 2000 Про, ИЕ7, Фирефокс 5.0, Роутер Линксыс, ИСП је локална Елецтриц Цомпаны (Департмент оф Елецтриц Цларксвилле, ТН) Недавно сам купио један и привреду ГоДадды Домаин хостинг. Када се покушам да иде на мој УРЛ користећи име или директно на ИП адресу, ЈА добити следећу поруку. Веза прекинута Веза са сервером је ресет док је био приликом учитавања странице. Мрежа је прекинуо везу док преговара везу. Плеасе тры агаин. Сам био у могућности да приступи на све фино за један цео дан, али пре тога и од тада, било је следеће. Могу бесплатно користити проксы и добити приступ. Ја могу без проблема пинг. Ни Уеб Броусер ће приступити. А трацерт чини у "траг комплетна" Имам бриа̨е цацхе, поновно подизање система, искључен Бит Дефендер и Спыбот. Имам заобићи усмјеривач и још увек исти резултат. Све друге уебове Чини се да је у реду. Свако ван мојој кући је у могућности да приступите страници без проблема. Ја могу ФТП у моју админ без икаквих проблема. Ја сам уз претпоставку да има нешто радити с мој рачунар подешавања јер ИСП ГоДадды и рећи како је све у реду на њиховом крају. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Где купити назив домена? | орангеманта | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 10 | 20 април 2009 00:08 |
| Домен није доступан? | МЈСПЦ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30. јуна 2007 07:59 |
| Регистровање име Ваше домена уз уеб хост | алексдеруолф | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 3 | 7. јуна 2007 08:17 |
| Годадды.цом Уеб Хостинг? | еммаонлине | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 3 | 16 март 2007 16:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |