![]() |
|
| |||
| |||
| İşte benim ayarlamak doldu. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, Linksys Router, ISS yerel bir elektrik şirketi (Clarksville Bölümü Elektrik, TN ve) Kısa bir GoDaddy Domain ve ekonomi ev satın aldı. Ne zaman URL IP adresine ad veya doğrudan üzerinden gidin çalışın, ben şu mesajı alıyorum. Bağlantı kesildi Sunucu bağlantısı sıfırlamak ise sayfa yükleme oldu. Bir bağlantı müzakere ağ bağlantısı kesildi. Lütfen tekrar deneyin. Ben bütün gün için değil, önce ve o tarihten bu yana, aşağıdaki olmuştur için herşey yolunda erişemeyebilirsiniz oldu. Ben özgür bir Proxy kullanarak erişebilirsiniz. Ben bir sorun olmadan ping'leyebildiğimizi. Ne Web Tarayıcı bu erişir. Bir tracert "iz için yapar tamamlandı" Ben önbelleği yeniden başlatılması, Bit kapalı silinir var Defans ve Spybot. Ve yine aynı sonucu yönlendirici atlanmasına var. Tüm diğer web sitelerine iyi gibi görünüyor. Ev dışında herkes bir sorun olmadan sayfasına erişemedik olduğunu. I can FTP Yönetici herhangi bir sorun olmadan. Bunun nedeni, ISS ve GoDaddy de söylüyorlar herşeyi bitiş sorunsuz benim bilgisayar ayarları ile ilgili bir şey var varsayarak duyuyorum. |
![]() |
|
| Bookmarks |