![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ось мій створена. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, Маршрутизатор Linksys, ISP є місцевої електричної компанією (Clarksville Департамент електричних, TN) Нещодавно я придбав домен GoDaddy і економіку хостинг. При спробі перейти до мого через ім'я URL, або безпосередньо на адресу IP, я отримую наступне повідомлення. Підключення Перерваний Підключення до сервера був скинутий в той час як сторінка завантаження. Мережеве з'єднання було перерване під час переговорів зв'язку. Будь ласка, спробуйте ще раз. Я зміг доступ до усього, штраф за один повний день, але до цього і з тих пір вона була в наступному. Я можу використовувати безкоштовні проксі-сервера й одержати доступ. Я можу Ping без проблем. Ні веб-браузера доступ до нього. TRACERT робить на "слід повної" Я очищена кеш, перезавантаження, вимкнув Bit Захисникові і Spybot. Я обійшов маршрутизатор і все той же результат. Всі інші сайти, здається, добре. Кожен за межами мого будинку може отримати доступ до сторінки, не проблема. Я можу FTP в мій адміністратор без всяких проблем. Я припускаю, це якось пов'язано з настройками комп'ютера, оскільки провайдер GoDaddy і обидва кажуть, все в порядку з їхнього боку. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Де купити доменне ім'я? | orangemanta | Веб дизайн, хостинг & SEO | 10 | 20 квітня 2009 00:08 |
| Домен недоступний?? | MJSPC | Операційні системи Windows | 1 | 30 червня 2007 07:59 |
| Реєстрація вашого домену з хостингу | alexderwolf | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 7 червня 2007 08:17 |
| Godaddy.com Web Hosting? | emmaonline | Веб дизайн, хостинг & SEO | 3 | 16 березня 2007 16:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |