менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Не вдається підключитися до доменів GoDaddy

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 18:53
Нові члени групи

Default Не вдається підключитися до доменів GoDaddy

Ось мій створена. Win 2000 Pro, IE7, Firefox 5.0, Маршрутизатор Linksys, ISP є місцевої електричної компанією (Clarksville Департамент електричних, TN)

Нещодавно я придбав домен GoDaddy і економіку хостинг. При спробі перейти до мого через ім'я URL, або безпосередньо на адресу IP, я отримую наступне повідомлення.

Підключення Перерваний
Підключення до сервера був скинутий в той час як сторінка завантаження.
Мережеве з'єднання було перерване під час переговорів зв'язку. Будь ласка, спробуйте ще раз. Я зміг доступ до усього, штраф за один повний день, але до цього і з тих пір вона була в наступному.

Я можу використовувати безкоштовні проксі-сервера й одержати доступ.
Я можу Ping без проблем.
Ні веб-браузера доступ до нього.
TRACERT робить на "слід повної"
Я очищена кеш, перезавантаження, вимкнув Bit Захисникові і Spybot.
Я обійшов маршрутизатор і все той же результат.
Всі інші сайти, здається, добре.
Кожен за межами мого будинку може отримати доступ до сторінки, не проблема.
Я можу FTP в мій адміністратор без всяких проблем.

Я припускаю, це якось пов'язано з настройками комп'ютера, оскільки провайдер GoDaddy і обидва кажуть, все в порядку з їхнього боку.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Де купити доменне ім'я? orangemanta Веб дизайн, хостинг & SEO 10 20 квітня 2009 00:08
Домен недоступний?? MJSPC Операційні системи Windows 1 30 червня 2007 07:59
Реєстрація вашого домену з хостингу alexderwolf Веб дизайн, хостинг & SEO 3 7 червня 2007 08:17
Godaddy.com Web Hosting? emmaonline Веб дизайн, хостинг & SEO 3 16 березня 2007 16:50
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.