menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Nelze se připojit přes bezdrátovou LAN nebo

Reply

Thread Nástroje
Old 19. června 2009, 19:02
dwe
Nový člen skupiny

Default Nelze se připojit přes bezdrátovou LAN nebo

Mám Statelitní L355D-S7901 notebook s operačním systémem Windows Vista. Zatímco sledujete netflix na mém počítači přes router Linksys a snažíte odinstalovat Norton zároveň můj počítač náhle odpojen od internetu a napájen dolů. Když jsem se obrátil zpět na Nemohl jsem se připojit k internetu prostřednictvím bezdrátové. Také jsem se snažil použít LAN bez štěstí. Nemám ponětí, kde začít. Jsem se pokusil spustit Windows Diagnostika sítě se zpráva Systém Windows nemůže tento problém vyřešit.

Běžel jsem ipconfig / all, ale já nerozumím údajům, které jsem díváte.

Pomoci by ocenili.

ps. Píšou Jsem připojená k nezjištěným sítě.
Old 22. června 2009, 02:16
Člen Skupina

Default Nelze se připojit přes bezdrátovou LAN nebo

Špatně vlákno!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nelze se připojit k bezdrátové jam90 Sítě, Modemy & VoIP 2 18. května 2009 13:14
Můžete koupit bezdrátový N karty a připojení k 802.11g router? Ltcompt21 Sítě, Modemy & VoIP 2 25. březen 2009 16:37
Cant připojení k bezdrátové po re-format jamie2k8 Sítě, Modemy & VoIP 2 14. února 2009 17:41
Nelze se připojit k bezdrátové síti HistoryGirl Sítě, Modemy & VoIP 1 18. Září 2008 11:07
Bezdrátové připojení / odpojení Sebs77 Sítě, Modemy & VoIP 8 10. Září 2007 23:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.