![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Statelitní L355D-S7901 notebook s operačním systémem Windows Vista. Zatímco sledujete netflix na mém počítači přes router Linksys a snažíte odinstalovat Norton zároveň můj počítač náhle odpojen od internetu a napájen dolů. Když jsem se obrátil zpět na Nemohl jsem se připojit k internetu prostřednictvím bezdrátové. Také jsem se snažil použít LAN bez štěstí. Nemám ponětí, kde začít. Jsem se pokusil spustit Windows Diagnostika sítě se zpráva Systém Windows nemůže tento problém vyřešit. Běžel jsem ipconfig / all, ale já nerozumím údajům, které jsem díváte. Pomoci by ocenili. ps. Píšou Jsem připojená k nezjištěným sítě. |
|
| |||
| |||
| Špatně vlákno! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nelze se připojit k bezdrátové | jam90 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 18. května 2009 13:14 |
| Můžete koupit bezdrátový N karty a připojení k 802.11g router? | Ltcompt21 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 25. březen 2009 16:37 |
| Cant připojení k bezdrátové po re-format | jamie2k8 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 14. února 2009 17:41 |
| Nelze se připojit k bezdrátové síti | HistoryGirl | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 18. Září 2008 11:07 |
| Bezdrátové připojení / odpojení | Sebs77 | Sítě, Modemy & VoIP | 8 | 10. Září 2007 23:44 |
| Thread Nástroje | |
| |