μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Δεν είναι δυνατή η σύνδεση μέσω ασύρματου LAN ή

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Ιουν. 2009, 19:02
dwe
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Δεν είναι δυνατή η σύνδεση μέσω ασύρματου LAN ή

Έχω ένα Satellite L355D-S7901 laptop εκτελεί τα Windows Vista. Ενώ παρακολουθείτε netflix στον υπολογιστή μου μέσω δρομολογητή Linksys και προσπαθεί για την απεγκατάσταση του Norton την ίδια στιγμή ο υπολογιστής μου ξαφνικά αποσυνδεθεί από το διαδίκτυο και που κινούνται κάτω. Όταν στραφεί πάλι δεν θα μπορούσα να συνδεθείτε στο Internet μέσω ασύρματου. Έχω επίσης προσπάθησε να χρησιμοποιεί το τοπικό δίκτυο που δεν τύχη. Δεν έχω ιδέα πού να αρχίσουν. Εγώ προσπάθησα να τρέχει Windows Network Diagnostics παράθυρα με το μήνυμα δεν μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα.

I διήρκεσε ipconfig / all αλλά δεν καταλαβαίνω τα δεδομένα που Ψάχνω στο.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη.

ps. Λέει είμαι συνδεδεμένη με μια αγνώστων στοιχείων δικτύου.
Old 22 Ιουν 2009, 02:16
Μέλος Ομάδα

Default Δεν είναι δυνατή η σύνδεση μέσω ασύρματου LAN ή

Λάθος νήμα!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε ασύρματα jam90 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 18 Μαΐου 2009 13:14
Μπορώ να αγοράσω μια ασύρματη κάρτα N και σύνδεση με ένα 802.11g router; Ltcompt21 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 25 Μαρ 2009 16:37
Επίκλισης να συνδεθεί ασύρματα μετά από νέα μορφή jamie2k8 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 14 Φεβ 2009 17:41
Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο ασύρματο δίκτυο HistoryGirl Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 18η Σεπ 2008 11:07
Ασύρματη σύνδεση / αποσύνδεση Sebs77 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 8 10η Σεπ 2007 23:44
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.