kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Nem lehet kapcsolódni keresztül, vagy vezeték nélküli LAN

Reply

Téma eszközök
Old Június 19 2009, 19:02
dwe
Új tag Csoport

Default Nem lehet kapcsolódni keresztül, vagy vezeték nélküli LAN

Van egy Satellite L355D-S7901 laptop Windows Vista. Bár a Netflix figyeli a számítógépet keresztül Linksys router és próbálják eltávolítani a Norton egy időben a számítógépet váratlanul megszakad az internet és motoros le. Amikor megfordult, hogy vissza nem tudtam csatlakozni a vezeték nélküli interneten keresztül. Azt is megpróbálta, hogy a LAN és nem szerencse. I don't have a clue, hogy hol kezdjem. Megpróbáltam Windows Network Diagnostics az üzenet A Windows nem tudja megoldani a problémát.

Futottam ipconfig / all, de nem értem az adatokat, hogy bámulom.

Akármi segít lenne méltányol.

ps. Azt mondja én csatlakozik azonosítatlan hálózat.
Old Június 22 2009, 02:16
Csoport tagja

Default Nem lehet kapcsolódni keresztül, vagy vezeték nélküli LAN

Rossz téma!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nem tud csatlakozni a vezeték nélküli jam90 Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 18. május 2009 13:14
Lehet vásárolni N vezeték nélküli kártya csatlakozik egy 802.11g router? Ltcompt21 Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 25. március 2009 16:37
Cant csatlakozni a vezeték nélküli után újra formában jamie2k8 Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 14. február 2009 17:41
Nem tud csatlakozni a vezeték nélküli hálózati HistoryGirl Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 18. Szeptember 2008 11:07
A vezeték nélküli csatlakozáshoz / disconnect Sebs77 Hálózatépítés, Modems & VoIP 8 10. Szeptember 2007 23:44
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.