![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Satellite L355D-S7901 laptop Windows Vista. Bár a Netflix figyeli a számítógépet keresztül Linksys router és próbálják eltávolítani a Norton egy időben a számítógépet váratlanul megszakad az internet és motoros le. Amikor megfordult, hogy vissza nem tudtam csatlakozni a vezeték nélküli interneten keresztül. Azt is megpróbálta, hogy a LAN és nem szerencse. I don't have a clue, hogy hol kezdjem. Megpróbáltam Windows Network Diagnostics az üzenet A Windows nem tudja megoldani a problémát. Futottam ipconfig / all, de nem értem az adatokat, hogy bámulom. Akármi segít lenne méltányol. ps. Azt mondja én csatlakozik azonosítatlan hálózat. |
|
| |||
| |||
| Rossz téma! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nem tud csatlakozni a vezeték nélküli | jam90 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 18. május 2009 13:14 |
| Lehet vásárolni N vezeték nélküli kártya csatlakozik egy 802.11g router? | Ltcompt21 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 25. március 2009 16:37 |
| Cant csatlakozni a vezeték nélküli után újra formában | jamie2k8 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 14. február 2009 17:41 |
| Nem tud csatlakozni a vezeték nélküli hálózati | HistoryGirl | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 18. Szeptember 2008 11:07 |
| A vezeték nélküli csatlakozáshoz / disconnect | Sebs77 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 8 | 10. Szeptember 2007 23:44 |
| Téma eszközök | |
| |