mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Nepavyksta prisijungti per belaidžio LAN tinklo arba

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 19, 2009, 19:02
DWE
Naujas Narys

Default Nepavyksta prisijungti per belaidžio LAN tinklo arba

Turiu Satellite L355D-S7901 nešiojamas kompiuteris su Windows Vista. O žiūri Netflix ant mano kompiuterio per Linksys maršrutizatorių ir bando pašalinti Norton tuo pačiu metu mano kompiuteryje staiga atjungtas nuo interneto ir maitinimą. Kai aš pasuko ją atgal aš negalėjau prisijungti prie interneto per Wireless. Aš taip pat bandė naudoti LAN be sėkmės. I don't have a clue, kur pradėti. Aš bandė paleisti Windows tinklo diagnostika su žinutė Windows negali išspręsti problemos.

Išbėgau ipconfig / all, bet aš nesuprantu duomenų, kad aš ieškau ne.

Any help būtų dėkingi.

PS. Jis sako: Aš esu prijungtas prie tinklo nenustatyta.
Old Birželis 22, 2009, 02:16
Narys

Default Nepavyksta prisijungti per belaidžio LAN tinklo arba

Klaidingas temoje!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nepavyko prisijungti prie belaidžio jam90 Networking, Modems & VoIP 2 Gegužė 18, 2009 13:14
Ar pirkti Wireless N kortele ir prisijungti prie 802.11g maršrutizatorius? Ltcompt21 Networking, Modems & VoIP 2 Kovas 25, 2009 16:37
Cant prisijungti prie belaidžio po naujo formato jamie2k8 Networking, Modems & VoIP 2 14 vasaris 2009 17:41
Nepavyko prisijungti prie bevielio tinklo HistoryGirl Networking, Modems & VoIP 1 18 rugsėjis 2008 11:07
Wireless prisijungti / atsijungti Sebs77 Networking, Modems & VoIP 8 10 rugsėjis 2007 23:44
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.