menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Nedá sa pripojiť cez bezdrôtovú LAN alebo

Reply

Thread Tools
Old 19. júna 2009, 19:02
dwe
Nový člen skupiny

Default Nedá sa pripojiť cez bezdrôtovú LAN alebo

Mám Statelitní L355D-S7901 notebook s operačným systémom Windows Vista. Zatiaľ čo sledujete netflix na mojom počítači cez router Linksys a snažíte odinštalovať Norton zároveň môj počítač náhle odpojený od internetu a napájaný nadol. Keď som sa obrátil späť na Nemohol som sa pripojiť k internetu prostredníctvom bezdrôtovej. Tiež som sa snažil použiť LAN bez šťastia. Nemám potuchy, kde začať. Som sa pokúsil spustiť Windows Diagnostika siete sa správa Systém Windows nemôže tento problém vyriešiť.

Bežal som ipconfig / all, ale já nerozumím údajom, ktoré som pozeráte.

Pomôcť by ocenili.

ps. Píšou Som pripojená k neidentifikovaným siete.
Old 22. júna 2009, 02:16
Člen Skupina

Default Nedá sa pripojiť cez bezdrôtovú LAN alebo

Zle vlákno!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Nedá sa pripojiť k bezdrôtovej jam90 Siete, Modemy & VoIP 2 18. mája 2009 13:14
Môžete kúpiť bezdrôtový N karty a pripojenie k 802.11g router? Ltcompt21 Siete, Modemy & VoIP 2 25. marec 2009 16:37
Cant pripojenie k bezdrôtovej po re-format jamie2k8 Siete, Modemy & VoIP 2 14. februára 2009 17:41
Nedá sa pripojiť k bezdrôtovej sieti HistoryGirl Siete, Modemy & VoIP 1 18. September 2008 11:07
Bezdrôtové pripojenie / odpojenie Sebs77 Siete, Modemy & VoIP 8 10. September 2007 23:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.