![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Statelitní L355D-S7901 notebook s operačným systémom Windows Vista. Zatiaľ čo sledujete netflix na mojom počítači cez router Linksys a snažíte odinštalovať Norton zároveň môj počítač náhle odpojený od internetu a napájaný nadol. Keď som sa obrátil späť na Nemohol som sa pripojiť k internetu prostredníctvom bezdrôtovej. Tiež som sa snažil použiť LAN bez šťastia. Nemám potuchy, kde začať. Som sa pokúsil spustiť Windows Diagnostika siete sa správa Systém Windows nemôže tento problém vyriešiť. Bežal som ipconfig / all, ale já nerozumím údajom, ktoré som pozeráte. Pomôcť by ocenili. ps. Píšou Som pripojená k neidentifikovaným siete. |
|
| |||
| |||
| Zle vlákno! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nedá sa pripojiť k bezdrôtovej | jam90 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 18. mája 2009 13:14 |
| Môžete kúpiť bezdrôtový N karty a pripojenie k 802.11g router? | Ltcompt21 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 25. marec 2009 16:37 |
| Cant pripojenie k bezdrôtovej po re-format | jamie2k8 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 14. februára 2009 17:41 |
| Nedá sa pripojiť k bezdrôtovej sieti | HistoryGirl | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 18. September 2008 11:07 |
| Bezdrôtové pripojenie / odpojenie | Sebs77 | Siete, Modemy & VoIP | 8 | 10. September 2007 23:44 |
| Thread Tools | |
| |