мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Не могу повезати или преко бежичног ЛАН --

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. јуни 2009, 19:02
Нови члан групе

Default Не могу повезати или преко бежичног ЛАН --

Имам сателлите Л355Д-С7901 лаптоп са системом Уиндоус Виста. Док гледаш нетфликс на мој рачунар преко линксыс рутери и покушава деинсталирали Нортон у исто време мој рачунар изненада прекинуте са интернета те поуеред доле. Кад сам окренуо леђа на то нисам могао повезати на интернет путем бежичне. Такође сам покушао да користи ЛАН са ниједан срећа. ЈА донт 'имати нит мисли где почети. Ја сам покушао да тече Уиндоуси Нетуорк Диагностицс прозора са поруком не могу решити проблем.

И еарлы ипцонфиг / алл али ја не разумем података да сам гледајући.

Било који помоћ би било поштовати.

пс. Она каже да сам спојен неидентификоване мрежу.
Old 22. јуни 2009, 02:16
Мембер Гроуп

Default Не могу повезати или преко бежичног ЛАН --

Погреłан тхреад!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Не може се повезати на Уирелесс јам90 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 18. маја 2009 13:14
Могу купити бежичну картицу и Н карика са 802.11г рутери? Лтцомпт21 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 25 март 2009 16:37
Лицемјерје повезати на бежичну након ре-формат јамие2к8 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 14 фебруар 2009 17:41
Не може се повезати са бежичном мрежом ХисторыГирл Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 18. сеп 2008 11:07
Уирелесс повезивање / искључење Себс77 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 8 10. сеп 2007 23:44
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц