![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам сателлите Л355Д-С7901 лаптоп са системом Уиндоус Виста. Док гледаш нетфликс на мој рачунар преко линксыс рутери и покушава деинсталирали Нортон у исто време мој рачунар изненада прекинуте са интернета те поуеред доле. Кад сам окренуо леђа на то нисам могао повезати на интернет путем бежичне. Такође сам покушао да користи ЛАН са ниједан срећа. ЈА донт 'имати нит мисли где почети. Ја сам покушао да тече Уиндоуси Нетуорк Диагностицс прозора са поруком не могу решити проблем. И еарлы ипцонфиг / алл али ја не разумем података да сам гледајући. Било који помоћ би било поштовати. пс. Она каже да сам спојен неидентификоване мрежу. |
|
| |||
| |||
| Погреłан тхреад! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Не може се повезати на Уирелесс | јам90 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 18. маја 2009 13:14 |
| Могу купити бежичну картицу и Н карика са 802.11г рутери? | Лтцомпт21 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 25 март 2009 16:37 |
| Лицемјерје повезати на бежичну након ре-формат | јамие2к8 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 14 фебруар 2009 17:41 |
| Не може се повезати са бежичном мрежом | ХисторыГирл | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 18. сеп 2008 11:07 |
| Уирелесс повезивање / искључење | Себс77 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 8 | 10. сеп 2007 23:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |