![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є супутникове L355D-S7901 ноутбуці під управлінням Windows Vista. Під час перегляду Netflix на моєму комп'ютері через маршрутизатори Linksys і намагається видалити Нортон в той же час мій комп'ютер раптово відключений від інтернету і харчування. Коли я повернув його назад я не можу підключитися до Інтернету через бездротову. Я також спробував використовувати в локальній мережі, не пощастило. Я не маю поняття з чого почати. Я спробував запустити засіб діагностики мережі Windows з повідомленням Windows не може вирішити цю проблему. Я побіг Ipconfig / все, але я не розумію ті дані, які я дивлюся. Будь-яка допомога буде оцінили. PS. Він каже, що я пов'язаний з непізнаним мережі. |
|
| |||
| |||
| Неправильний нитка! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Не вдається підключитися до бездротової | jam90 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 18 травня 2009 13:14 |
| Можна купити картку бездротового N і підключитися до 802.11g маршрутизатор? | Ltcompt21 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 25 березня 2009 16:37 |
| Нахиляє підключатися до бездротових після повторного формат | jamie2k8 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 14 лютого 2009 17:41 |
| Не вдається підключитися до бездротової мережі | HistoryGirl | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 18 вересня 2008 11:07 |
| Бездротове підключення / відключення | Sebs77 | Мережа, Модеми & VoIP | 8 | 10 вересня 2007 23:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |