![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Айв играе cod2 пц за повече от година, сега, и до неотдавна е наред. Всички изведнъж тя казва, връзката прекъсва през цялото време. И няма нищо лошо в връзката (1,85 Mb и 0,85 Mb) (не много, но тя трябва да стартирате играта). Айв опитвали смяната ми защитна стена за включване / изключване, който didn't помогне .. Айв наскоро инсталирани нови драйвери за моята NETGEAR карта, се чудя дали това оказва влияние? Мога кой да помогне? |
|
| |||
| |||
| Това обикновено е даден сървър проблем. Тя също може да бъде причинено от ПК (пънк другар). Дали тя се случи на всички сървъри или само един по-специално? Предполага се, че може също така, защото някой в сървъра хакерство. Бих предполагат Getting COD4 или COD5 като COD2 е ял с хакери. (Игра Hacks искам да кажа) Има едно COD5 сървър аз играя, че винаги има CI въпроси. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Качи прекъснато възстановите файл с PHP | Razorhawg047 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 0 | 15 Юни 2009 05:23 |
| Грешка изскачащото; ie7 възникна и грешка ... | jonkon2 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 30 Май 2009 00:30 |
| Прекъснато IBM за възстановяване на системата, Windows повредени файлове | olsureshot | Windows операционни системи | 3 | 22 Jan 2009 01:29 |
| ДМА-драйвер грешка, КРС грешка | ghbnic | Дискове & сменяемите носители | 6 | 2-ро Апр 2008 11:44 |
| DNS грешка - Връзката е времето навън - Как мога аз да го поправим? | sirantonycartwright | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 6 | 21 Юли 2007 07:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |