menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

CoD2 MP - Připojení přerušena Chyba

Reply

Thread Nástroje
Old 20. června 2009, 07:12
Nový člen skupiny

Default CoD2 MP - Připojení přerušena Chyba

Ive bylo hraní CoD2 mp více než rok hned, a až donedávna má fungovat. Najednou je spojení přerušeno říká pořád. A není nic špatného připojení (1,85 MB a 0,85 MB) (není veliký, ale měl by se spustit hru). Ive pokusil přepínání můj firewall on / off, které didnt pomoci .. Ive nedávno instalovány nové ovladače pro můj Netgear karty, ví, jestli to má vliv?

Může někdo pomoct?
Old 20. června 2009, 09:13
Dárce Skupina

Default CoD2 MP - Připojení přerušena Chyba

To je obvykle server problém. Mohlo by to být také způsobena PB (Punk Buster). Se to stalo na všech serverech, nebo jen jeden v konkrétní? Prý také proto, že je někdo na serveru hacking. Chtěl bych navrhnout dostat CoD4 nebo COD5 jako CoD2 je snědl s hackery. (Hra Hacks Teda)

Existuje jedna COD5 server jsem hrát, že má vždy CI otázky.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nahrát soubor obnovit přerušen s php Razorhawg047 Web Design, hosting & SEO 0 15. červen 2009 05:23
Chyba odlepeného; IE7 narazila a chyby ... jonkon2 Webových prohlížečů & FTP Klienti 1 30. květen 2009 00:30
Přerušen IBM obnovení systému, okna, poškozené soubory olsureshot Operační systémy Windows 3 22. ledna 2009 01:29
DMA-driver chyba, chyba CRC ghbnic Drives & Removable Media 6 2. dubna 2008 11:44
DNS Error - Spojení má časový limit - Jak mohu opravit? sirantonycartwright Virus, spyware a bezpečnost 6 21. července 2007 07:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.