![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ive bylo hraní CoD2 mp více než rok hned, a až donedávna má fungovat. Najednou je spojení přerušeno říká pořád. A není nic špatného připojení (1,85 MB a 0,85 MB) (není veliký, ale měl by se spustit hru). Ive pokusil přepínání můj firewall on / off, které didnt pomoci .. Ive nedávno instalovány nové ovladače pro můj Netgear karty, ví, jestli to má vliv? Může někdo pomoct? |
|
| |||
| |||
| To je obvykle server problém. Mohlo by to být také způsobena PB (Punk Buster). Se to stalo na všech serverech, nebo jen jeden v konkrétní? Prý také proto, že je někdo na serveru hacking. Chtěl bych navrhnout dostat CoD4 nebo COD5 jako CoD2 je snědl s hackery. (Hra Hacks Teda) Existuje jedna COD5 server jsem hrát, že má vždy CI otázky. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nahrát soubor obnovit přerušen s php | Razorhawg047 | Web Design, hosting & SEO | 0 | 15. červen 2009 05:23 |
| Chyba odlepeného; IE7 narazila a chyby ... | jonkon2 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 30. květen 2009 00:30 |
| Přerušen IBM obnovení systému, okna, poškozené soubory | olsureshot | Operační systémy Windows | 3 | 22. ledna 2009 01:29 |
| DMA-driver chyba, chyba CRC | ghbnic | Drives & Removable Media | 6 | 2. dubna 2008 11:44 |
| DNS Error - Spojení má časový limit - Jak mohu opravit? | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnost | 6 | 21. července 2007 07:24 |
| Thread Nástroje | |
| |