![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive bio igranje cod2 MP za više od godinu dana sada, i do nedavno je trčanje glatko. Svi od nenadan Internet kaže veza prekinuta sve vrijeme. A nema ništa izvrnut sa vezu (1,85 Mb i 0,85 Mb) (nije velik, ali treba pokrenuti igru). Ive pokušao komutacijski moj firewall on / off, što nije pomoć .. Ive nedavno instalirali nove drivere za moj netgear kartica, pitaju je li ovo ima utjecaja? Može bilo tko pomoć? |
|
| |||
| |||
| To je obično poslužitelj problem. To može biti uzrokovan PB (punk neuspjeh). Da li se dogoditi na svim serverima ili samo jedan posebno? Navodno da se može jer je netko na serveru cjepkanje. Htjela predlažemo uzimajući COD4 ili COD5 kao COD2 je jeo s Hackers. (Game Hacks mislim) Postoji jedna COD5 poslužitelju igrati sam da uvijek ima CI pitanja. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Upload file nastavili s prekinutim php | Razorhawg047 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 0 | 15. lipnja 2009 05:23 |
| Greška popup; IE7 naišao i pogreške ... | jonkon2 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 30. svibanj 2009 00:30 |
| Prekinuo IBM System Recovery, Windows datoteka oštećena | olsureshot | Windows Operating Systems | 3 | 22 siječanj 2009 01:29 |
| DMA-driver error, CRC error | ghbnic | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 2. travanj 2008 11:44 |
| DNS Error - Veza je vremenski out - Kako ću to popraviti? | sirantonycartwright | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 21. srpnja 2007 07:24 |
| Thread Tools | |
| |