![]() |
|
| |||
| |||
| Ive היה משחק cod2 MP מעל לשנה כעת, ועד לאחרונה, יש לו לפעול בצורה חלקה. פתאום זה אומר חיבור מופרע כל הזמן. בנוסף, אין שום בעיה עם החיבור (1,85 Mb ו 0,85 MB) (לא גדול, אבל הוא אמור להריץ את המשחק). Ive ניסה לעבור את חומת האש ב / כיבוי, אשר didn't עזרה .. לאחרונה התקנתי Ive נהגים חדשים עבור כרטיס netgear שלי, תוהה אם יש לכך השפעה? מישהו יכול לעזור? |
|
| |||
| |||
| זה בדרך כלל בעיה עם השרת. זה יכול להיגרם גם על ידי PB (פאנק ממזר). האם זה קורה בכל השרתים או רק אחד מסוים? Supposedly שיכולים גם כי על ידי מישהו בשרת פריצה. הייתי מציע להגיע COD5 כמו COD4 או COD2 הוא אכל עם האקרים. (Hacks משחק אני מתכוון) יש אחד COD5 שרת לשחק כי אני תמיד יש בעיות CI. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מופרע העלה קובץ קורות חיים עם PHP | Razorhawg047 | עיצוב אתרים, אירוח & SEO | 0 | ה -15 בחודש יוני 2009 05:23 |
| שגיאה קופץ; IE7 ו נתקל בטעות ... | jonkon2 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | ה -30 במאי 2009 00:30 |
| מופרע IBM System Recovery, Windows קבצים פגומים | olsureshot | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 22 ינואר 2009 01:29 |
| DMA-DRIVER שגיאה, שגיאת CRC | ghbnic | כוננים & נשלפת | 6 | 2nd אפריל 2008 11:44 |
| שגיאה DNS - החיבור יש את הזמן - כיצד ניתן לתקן זאת? | sirantonycartwright | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | 21st יולי 2007 07:24 |
| שרשרת כלים | |
| |