menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

CoD2 MP - Pripojenie prerušená Chyba

Reply

Thread Tools
Old 20. júna 2009, 07:12
Nový člen skupiny

Ive bolo hranie CoD2 mp viac ako rok hned, a až donedávna má fungovať. Zrazu je spojenie prerušené hovorí pořád. A nie je nič zlého pripojenie (1,85 MB a 0,85 MB) (nie je veľký, ale mal by sa spustiť hru). Ive pokúsil prepínanie môj firewall on / off, ktoré didnt pomôcť .. Ive nedávno inštalované nové ovládače pre môj Netgear karty, ví, jestli to má vplyv?

Môže niekto pomoct?
Old 20. júna 2009, 09:13
Darcu Skupina

To je zvyčajne server problém. Mohlo by to byť tiež spôsobená PB (Punk Buster). Sa to stalo na všetkých serveroch, alebo len jeden v konkrétnej? Vraj aj preto, že je niekto na serveri hacking. Chtěl bych navrhnúť dostať CoD4 alebo COD5 ako CoD2 je snědl s hackermi. (Hra hacks Teda)

Existuje jedna COD5 server som hrať, že má vždy CI otázky.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.