μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Computer δεν σύνδεση μέσω ασύρματου router και αν είναι εργάσιμη!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 1ης Οκτωβρίου 2008, 12:59
Ομάδα Δωρητών

Default Computer δεν σύνδεση μέσω ασύρματου router και αν είναι εργάσιμη!

Κύριο υπολογιστή μου (Windows Vista Premium) είναι συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο μέσω ενός καλωδίου Ethernet σε ένα router κλπ. Έχει p πρόστιμο μέχρι τώρα. Router εργάζεται και έχει ωραία πράσινα φώτα για πάντα. Ωστόσο δεν μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο. Αν μου τη σειρά μου για φορητό υπολογιστή που έχει μια ασύρματη κάρτα λεωφορείο που συνδέει με το Διαδίκτυο μέσω του προστίμου δρομολογητή. Μέχρι να ξέρω αν υπάρχει κάποιος θα μπορούσε να προτείνει ένα τρόπο για να διορθώσει το πρόβλημα μέσω του υπολογιστή;; Θα μπορούσε να είναι το λογισμικό AV; Μάλλον κάνει επαναφορά του συστήματος θα μπορούσε να βοηθήσει?
Old 2ης Οκτωβρίου 2008, 10:42
Ομάδα Δωρητών

Default Computer δεν σύνδεση μέσω ασύρματου router και αν είναι εργάσιμη!

Μερικές φορές, οι δρομολογητές έχουν μια άσχημη συνήθεια του de-να-σε-όλους-από-σας-πληροφορίες, (η γνωστή ρήμα) εάν ανοίξετε τον browser σας και πληκτρολογήστε την προεπιλεγμένη πύλη .*

Από εκεί μπορείτε να δείτε όλες τις ρυθμίσεις σας δρομολογητές. (Σημείωση: μπορεί να χρειαστεί να υπογράψει το πρώτο, από προεπιλογή, αυτή είναι γενικά USRNM: admin PSWRD: admin) Ρίξτε μια ματιά για να δείτε αν υπάρχουν πεδία για να κάνει με πρόσβαση στο internet και σύνδεση που δεν συμπληρώνεται, αν έχετε γίνει ένα αντίγραφο ασφαλείας των ρυθμίσεων στο παρελθόν, ή δρομολογητή σας έχει για εσάς, μπορείτε να επαναφέρετε juts σε αυτό.

Μπορεί επίσης να θέλετε να δοκιμάσετε το χέρι reseeting αυτό στο πίσω μέρος του δρομολογητή σας (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πατήστε μόνο! Ή αναμονή για πολύ μικρό χρονικό διάστημα, για να βεβαιωθείτε. Οι περισσότεροι δρομολογητές χρησιμοποιούν 5 ή 10 δευτερόλεπτα ως πλήρης επαναφορά, που σημαίνει ότι θα διαγράψει όλες τις ρυθμίσεις σας, μπορεί να έχετε κάνει ακούσια αυτό προηγουμένως και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν μπορείτε να συνδεθείτε.)

* Αν το κάνετε αυτό dont ξέρτε ως εξής:

Έναρξη> Run> CMD> "ipconfig"

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Το Windows Update δεν λειτουργεί όταν είναι συνδεδεμένο με ασύρματο δρομολογητή redbullz Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 16 Ιουν 2009 07:38
Σύνδεση με ασύρματο δρομολογητή 2η NIC sumon Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 28 Μαΐου 2009 14:52
Οτιδήποτε Ενσύρματο από Router μου δεν λειτουργεί; Ωστόσο, Ασύρματη σύνδεση Internet; Please Help! LegendaryFire Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 22η Μαΐου 2009 19:31
Στρίψτε ένα £ 50 Wireless Router σε £ 400 Wireless Router - DD-WRT Οδηγός serverguy Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 17 Οκτ 2008 17:34
Asus Wireless κάρτα δεν σύνδεσης με Belkin MIMO Router Vince Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 5 Δεκ. 2007 00:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.