![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj glavni PC (Windows Vista Premium) se spaja na internet putem Ethernet kabla na ruter i sl. To je u redu p do sada. Router radi fino i zelena svjetla za sve. Međutim ne može spojiti na internet. Ako sam se okrenuti na moj laptop koji ima bežičnu karticu Autobusni ga spaja na internet putem usmjerivača fino. Tako je pitate li tko bi mogao predložiti način da se otklone uzroci prigovora putem PC? Mogao je biti AV softver? Valjda događaj sistem vratiti mogu pomoći? |
|
| |||
| |||
| Ponekad usmjerivača imati neugodne navike de odbojan-u-svi-od-vaše-informacije, (da dobro poznat glagol) ako otvorite vaš preglednik i upišite default gateway .* Odatle možete pregledati sve Vaše postavke usmjerivača. (NAPOMENA: vi svibanj morati potpisati in najprije, po defaultu je to općenito USRNM: admin PSWRD: admin) imaju obličje vidjeti ako postoje polja učiniti sa pristupom internetu i veza, koji nisu ispunjeni, ako imate napravio sigurnosnu kopiju prethodne postavke, ili vaš usmjerivač ima za vas, možete juts roll back na to. Vi svibanj također žele probati ručno reseeting na poleđini vašeg usmjerivača (VAŽNO: Pritisnite only! Ili držite za vrlo kratko vrijeme kako bi bili sigurni. Većina usmjerivača koristiti 5 ili 10 sekundi kao kompletni reset, što znači da će izbrisati sve vaše postavke, vi svibanj imati nehotice učinili ranije i to je razlog zašto ne možete povezati.) * Ako ne znate ovo radimo kako slijedi: Start> Run> Cmd> "ipconfig"
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows update ne radi kada je povezan sa bežični ruter | redbullz | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 16. lipnja 2009 07:38 |
| Povezivanje bežični usmjerivač za 2. NIC | sumon | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 28. svibanj 2009 14:52 |
| Ništa od mojih Žičani Router ne radi? Ipak, Bežični internet je? Please help! | LegendaryFire | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 22. svibanj 2009 19:31 |
| Skrenite jednom Wireless Router 50 £ u £ 400 Wireless Router - DD-WRT Vodič | serverguy | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 17. listopad 2008 17:34 |
| Asus Wireless Card ne spajate na MIMO Belkin Router | vince | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 5. prosinac 2007 00:28 |
| Thread Tools | |
| |