![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב הראשי שלי (ב-Windows Vista Premium) מחובר לאינטרנט דרך כבל Ethernet נתב וכו ', זה היה בסדר P עד עכשיו. הנתב הוא עובד מצוין ויש לו אור ירוק לכל דבר. עם זאת לא יכול להתחבר לאינטרנט. אם אני פונה על הנייד שלי שיש לו כרטיס אלחוטי אוטובוס זה מתחבר לאינטרנט באמצעות נתב בסדר. אז תהיתי, אם כל אחד יכול להציע לך דרך לתקן את הבעיה באמצעות ה-PC?? הוא יכול להיות AV התוכנה? אני מניח עושים שחזור המערכת יכולה לעזור?? |
|
| |||
| |||
| לפעמים יש נתבים נורא הרגל של בהצבת-de-In-All-of-שלך-נוספים, (אשר ידועה פועל) אם אתה פותח את דפדפן להקליד את שער ברירת מחדל .* משם תוכל להציג את כל הגדרות נתבים. (הערה: ייתכן שתצטרך להיכנס הראשון, כברירת מחדל הוא בדרך כלל זה USRNM: Admin PSWRD: Admin) שיהיה לך להסתכל כדי לראות אם קיימים תחומים לעשות עם גישה לאינטרנט ואת החיבור שלא מילאת, אם יש לך גרם עותק גיבוי של הגדרות בעבר, או את הנתב יש לך, אתה יכול juts רול לראש את זה. מומלץ גם לנסות את זה באופן ידני reseeting בצד האחורי של הנתב שלך (חשוב: הקש בלבד! או להחזיק ביותר עבור פרק זמן קצר כדי לוודא. נתבים להשתמש ביותר 5 או 10 שניות כפי מלאה לאפס, המשמעות היא תמחק את כל ההגדרות שלך, ייתכן שיהיה inadvertently לעשות את זה בעבר וזה למה אתה לא יכול להתחבר.) * אם אתה יודע את זה dont לעשות כדלקמן: התחל> הפעלה> CMD> "ipconfig"
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows Update לא עובד כאשר מחובר עם נתב אלחוטי | redbullz | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 16th יוני 2009 07:38 |
| חיבור אלחוטי לנתב עד 2 NIC | sumon | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -28 במאי 2009 14:52 |
| כל דבר Wired הנתב שלי אינו פועל? אולם, האם אינטרנט אלחוטי? בבקשה הצילו! | LegendaryFire | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 22 מאי 2009 19:31 |
| פנה א £ 50 נתב אלחוטי לתוך £ 400 נתב אלחוטי - DD-WRT מדריך | serverguy | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -17 אוקטובר 2008 17:34 |
| ASUS כרטיס לא בחיבור אלחוטי כדי Belkin Mimo הנתב | vince | רישות, מודמים & VoIP | 2 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 00:28 |
| שרשרת כלים | |
| |