![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mana galvenā PC (Windows Vista Premium) ir pieslēgts internetam, izmantojot Ethernet kabeli, maršrutētāju uc Tā ir naudas p līdz šim. Router strādā naudas sodu un zaļie gaismas viss. Tomēr nevar izveidot savienojumu ar internetu. Ja es ieslēgt manu klēpjdatoru, kas ir bezvadu Bus Card to savienojumu ar internetu naudas caur maršrutētāju. Tāpēc tas ir jautājums, ja kāds varētu ieteikt veidu, kā novērst problēmu ar datoru? Vai tas būtu AV programmatūru? I guess dara System Restore var palīdzēt?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dažreiz maršrutētāji ir šķebinošs paradums de-nodošanas-in-all-of-your-informāciju (kas pazīstama vārda), ja jūs atvērtu pārlūku un ierakstiet jūsu noklusējuma vārteja .*
No šejienes jūs varat apskatīt visu savu maršrutētāju iestatījumus. (PIEZĪME: Jums var parakstīt, pirmkārt, pēc noklusējuma tas parasti USRNM: admin PSWRD: admin) Vai izskatās, lai redzētu, vai pastāv laukiem darīt ar interneta piekļuves un savienojumu, kas nav aizpildīti, ja Jums ir veikta dublējumkopijas iestatījumu iepriekš, vai jūsu maršrutētājam ir, jūs varat juts roll back to that. Jūs arī varat izmēģināt roku reseeting to atpakaļ jūsu maršrutētāju (SVARĪGI: Preses only! Vai viņiem ir ļoti neilgu laiku, lai pārliecinātos. Lielākā daļa maršrutētāji lietošanai 5 vai 10 sekundes, kā COMPLETE reset, kas nozīmē, ka tiek izdzēsti visi Jūsu iestatījumi, varat nejauši izdarījušas iepriekš, un tas ir iemesls, kāpēc nevarat izveidot savienojumu.) * Ja jūs dont know tas jādara šādi: Start> Run> CMD> "ipconfig"