![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Moje główne PC (Windows Vista Premium) jest podłączony do Internetu za pomocą kabla Ethernet do routera itp. Został on dobrze p do tej pory. Router pracuje dobrze i zielone światła dla wszystkiego. Jednak nie można połączyć się z internetem. Jeśli mogę włączyć mój laptop, który bezprzewodowej karty Biznes łączy się z internetem za pośrednictwem routera grzywny. Więc zastanawiałem się, jeśli jedno może zasugerować sposób na naprawienie tego problemu za pomocą komputera? Czy można AV oprogramowanie? Chyba robi przywracania systemu może pomóc? |
|
| |||
| |||
| Czasami routery mają paskudny zwyczaj oddawania-de-wszystko-w-of-your-informacji (to znany czasownik) jeśli otwórz przeglądarkę i wpisz w domyślnej bramy .* Stamtąd można zobaczyć wszystkie routery ustawienia. (UWAGA: może być do podpisania w pierwszym domyślnie jest to ogólnie USRNM: admin PSWRD: admin) Zajrzyj, czy nie ma pola do czynienia z dostępem do Internetu oraz połączenia, które nie są wypełnione, jeśli masz w kopię zapasową ustawień wcześniej lub router ma dla Ciebie, możesz wycofać juts do tego. Można również spróbować ręcznie reseeting to z tyłu routera (WAŻNE: Prasa tylko! Ani w bardzo krótkim okresie czasu, aby upewnić się. Większość routerów użytku 5 lub 10 sekund jako kompletny reset, czyli będzie usunąć wszystkie ustawienia, może być przypadkowo zrobić tego wcześniej i dlatego nie można połączyć.) * Jeśli jeszcze jej nie znają tego zrobić w następujący sposób: Start> Uruchom> CMD> "ipconfig"
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Zakładki |