menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Počítač nie je pripojenie cez bezdrôtový router keď sa pracuje!

Reply

Thread Tools
Old 1. októbra 2008, 12:59
Darcu Skupina

Default Počítač nie je pripojenie cez bezdrôtový router keď sa pracuje!

Mojím hlavným PC (Windows Vista Premium) je pripojený k internetu cez ethernet kábel do routeru atď Bolo p pokutu až do teraz. Router je v poriadku a má zelenú za všetko. Napriek tomu sa nemôže pripojiť k internetu. Ak som zase na mojom notebooku, ktorý má bezdrôtový Autobus karta sa pripája k internetu cez router pokutu. Takže sa opýtať, ak to jeden mohol navrhnúť spôsob, ako napraviť tento problém cez PC? Mohol by to byť AV software? Myslím, že robíš obnovenia systému by mohol pomôcť?
Old 2. októbra 2008, 10:42
Darcu Skupina

Default Počítač nie je pripojenie cez bezdrôtový router keď sa pracuje!

Niekedy routery majú nepekné zvyk de-uvedenie-in-všetko-v-vaších-informácie (tj známe sloveso), ak si otvoríte prehliadač a zadajte svoju predvolenú bránu .*

Odtiaľ môžete vidieť všetky vaše nastavenia smerovača. (POZNÁMKA: Možno budete musieť podpísať v prvej, v predvolenom nastavení je táto skutočnosť všeobecne USRNM: admin PSWRD: admin) Pozrite sa, či sú polia čo do činenia s prístupom na internet a pripojenie, ktoré nie sú vyplnené, ak ste sa záložnú kópiu nastavenia predtým, alebo váš router má pre vás, môžete sa vrátiť vyčnieva na to.

Môžete tiež skúsiť ručne reseeting je na zadnej strane routeru (DOLEŽITÉ: Tlač iba! Alebo držať za veľmi krátku dobu, aby sa uistil. Väčšina smerovačov použite 5 alebo 10 sekúnd ako úplný reset, čo znamená, že dôjde k vymazaniu všetkých nastavení, ktoré ste neúmyselne urobil predtým, a to je dôvod, prečo sa nemôžete pripojiť.)

* Ak dont vŘdŘt táto urobiť nasledovne:

Štart> Spustiť> CMD> "ipconfig"

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows Update nefunguje pri pripojení s bezdrôtový smerovač redbullz Siete, Modemy & VoIP 1 16. júna 2009 07:38
Pripojenie bezdrôtového routeru do 2. NIC sumon Siete, Modemy & VoIP 0 28. mája 2009 14:52
Drátové niečo z mojej Router nefunguje? Napriek tomu, Bezdrôtový internet je? Prosím pomôžte! LegendaryFire Siete, Modemy & VoIP 3 22. mája 2009 19:31
Otáčajte £ 50 Wireless Router do 400 libier Wireless Router - DD-WRT Sprievodca serverguy Siete, Modemy & VoIP 0 17. októbra 2008 17:34
Asus Wireless karta nie je pripojenie k Belkin Mimo Router vince Siete, Modemy & VoIP 2 5. decembra 2007 00:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.