Bilgisayar yönlendirici olsa kablosuz bağlantı yoluyla değil çalışıyor! Bazen yönlendirici DE bir kötü alışkanlık var koyarak-in-your-bilgi (iyi bilinen fiil Tüm of) Eğer tarayıcı ve varsayılan ağ geçidini yazın açık .*
Bundan sonra tüm yönlendirici ayarları görüntüleyebilirsiniz. (NOT: İlk olarak, bu genellikle USRNM: admin PSWRD: admin) İyi bir göz varsa internet erişimi ve doldurulacak değildir bağlantısı ile ilgili alanları vardır, görmek için varsayılan oturum gerekebilir varsa yaptı ayarları bir yedek kopyasını önceden veya yönlendirici sizin için, size juts geri bunu rulo sahiptir.
Ayrıca elle yönlendiricinin arkasındaki bu reseeting denemek isteyebilirsiniz (ÖNEMLİ: Basın sadece! Ya da zaman çok kısa bir süre için emin olmak için tutun. En yönlendirici bir sıfırlama olarak, bu ayarları TÜM silmek anlamına gelir 5 veya 10 saniye kullanıyorsanız, yanlışlıkla bu önceden ve bu yüzden bağlanamazsa can yaptın Mayıs)
Bir hesabınız yoksa * Bu biliyorum aşağıdaki gibidir:
Başlat> Çalıştır> CMD> "ipconfig"
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160
Benim Sistemi: FordyPC İşlemci (ler): Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz | Anakart: Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10) | RAM hafıza: PNY XLR8 4GB @ 1066MHz | Grafik Kartı (ler): PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB | Ses Kartı:
| Sabit Disk (ler): Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB | Optik Sürücü (ler): LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B | Case / PSU: ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W | Soğutma: Stok | Ağ Bağlantısı / İnternet: Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2 | Monitör (ler): 2 adet Acer P193WAd | İşletim Sistemi (ler): XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64 | |