![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя основна PC (Windows Vista Premium) підключений до інтернету через кабель Ethernet до маршрутизатора т.д. Це була гарна P досі. Маршрутизатор працює штрафу і зелене світло на все. Проте я не можу підключитися до Інтернету. Якщо я переходжу на моєму ноутбуці який має бездротове Card Bus він підключається до Інтернету штрафу через маршрутизатор. Так було цікаво, якщо тільки можна було запропонувати спосіб вирішення проблеми через комп'ютер? Може бути, це програмне забезпечення AV? Я думаю, робити відновлення системи може допомогти? |
|
| |||
| |||
| Іноді маршрутизатори мають неприємну звичку де-покласти-в-все-в-ваш-інформації, (що добре відома дієсловом), якщо ви відкриваєте браузер і введіть свій шлюз за замовчуванням .* Звідси ви можете переглядати всі ваші налаштування маршрутизаторів. (ПРИМІТКА: Ви можете використовувати для входу в першому, за замовчуванням це, як правило USRNM: Admin PSWRD: Admin) Подивіться, щоб побачити, якщо є області спільного з доступом в Інтернет і зв'язок, які не заповнені, якщо ви зробили резервну копію настройок раніше, або маршрутизатор має для вас, ви можете виступи відкат до цього. Ви також можете спробувати вручну reseeting його на задній панелі маршрутизатора (ВАЖЛИВО: Преса только! Або провести на дуже короткий період часу, щоб переконатися. Більшість маршрутизаторів використовувати 5 або 10 секунд, як ПОВНЕ скидання значення будуть видалені всі налаштування, ви можете випадково зробили це раніше, і саме тому ви не можете підключитися.) * Якщо ви не знаєте як це зробити таким чином: Start> Run> CMD> "Ipconfig"
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Update не працює при підключенні бездротового маршрутизатора | redbullz | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 16 червня 2009 07:38 |
| Підключення бездротового маршрутизатора 2 NIC | sumon | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 28 травня 2009 14:52 |
| Все, що від провідних Мій маршрутизатор не працює? Тим не менше, бездротовий Інтернет? Please Help! | LegendaryFire | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 22 травня 2009 19:31 |
| Увімкніть £ 50 Беспроводной маршрутизатор в £ 400 Беспроводной маршрутизатор - DD-WRT керівництво | serverguy | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 17 жовтня 2008 17:34 |
| ASUS Wireless Card не підключається до маршрутизатора Belkin Mimo | Вінс | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 5 грудня 2007 00:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |