![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Помощ !!!!!!!!!!!!
![]() Може ли някой помогне съм текат Windows Vista премия на моя компютър и Windows XP Professional на моя лаптоп и закупени от мъжки пол да мъжки USB връзка кабел, но когато съм ги поставете заедно нищо не е признат Има ли някакви конци, които могат да ме точка до отговора на този проблем?. от помощ много оценявам. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вашият лаптоп не е масово устройство за съхранение.
|
|||
|
|||
|
Аз просто искам да прехвърляте файлове от една до друга и си помислих, че мога да тичам антивирусни от моя компютър, за да проверите за вируси за лаптоп
|
|
|
|||
|
|||
|
Вземи кросоувър Ethernet кабел ако вашият лаптоп има Ethernet порт.
В противен случай се използва безжичен рутер за споделяне на файлове в мрежата. |
|
|
|||
|
|||
|
ако аз обясня нещо, което може да бъде в състояние да помогнат? аз използван, за да ми интернет чрез моя набор нагоре кутия ntl сега девице медии са оборудвани с модем така че можете да включите кабела от модема в лаптопа, но ще ми трябва за да промените настройките, както е в момента чрез модем?
Благодаря, че се опитва да помогне |
|
|
|||
|
|||
|
Вие ще трябва да инсталирате драйверите (обикновено от модема на CD) върху вашия лаптоп, после го свържете.
Или, можете да си купя един безжичен маршрутизатор за вашия десктоп, и включете кабела модема в това. По този начин можете да ползвате интернет, без кабели с вашия лаптоп, както и да го изправи, където можете да четат и пишат на вашия работен плот на твърдия диск (като аз подробни преди). |