menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Připojení na ploše notebooku přes USB

Reply

Thread Nástroje
Old 5 ledna 2008, 23:59
Nový člen skupiny

Nápověda !!!!!!!!!!!!

Může někdo pomoct já jsem s operačním systémem Windows Vista prémie na mém počítači a Windows XP Professional na mém notebooku i koupila male to male USB kabel, ale když jsem plug nich dohromady nic není uznán nějaké nitě, které mohou místo mě odpověď na tuto Problém?.

pomoc velmi oceňovali.
Old 6 ledna 2008, 00:21
Dárce Skupina

Váš notebook není mass storage zařízení.

Co přesně se snažíš dělat tady?

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 6 ledna 2008, 00:42
Nový člen skupiny

Chci jen pro přenos souborů z jednoho na druhý, a myslel jsem mohl běžet antivirus od mého desktopu zkontrolovat na přítomnost virů na laptop
Old 6 ledna 2008, 01:37
Dárce Skupina

Získejte crossover ethernet kabel, pokud váš notebook nemá ethernetový port.

Jinak používat bezdrátový router pro sdílení souborů v síti.
Old 6 ledna 2008, 05:13
Nový člen skupiny

pokud i vysvětlit něco, co může být schopen pomoci? Kdysi jsem si můj internet přes můj set top box NTL hned panna média budou montovat modem tak i může být schopni připojit kabel od modemu do notebooku, ale budu muset změnit nastavení, jako je to nyní přichází přes modem?

Díky za snahu pomoci
Old 6 ledna 2008, 05:21
Dárce Skupina

Budete si muset nainstalovat ovladače (typicky z modemu na CD) do svého notebooku, a připojit ji.

Nebo si můžete koupit bezdrátový router pro vaši plochu a připojte kabelový modem do tohoto. Tímto způsobem můžete používat internet bez jakékoliv kabeláže se svým notebookem a můžete nastavit také to, kde můžete číst a psát do počítače je pevný disk (podobně jako já před podrobné).
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.