![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nápověda !!!!!!!!!!!! ![]() Může někdo pomoct já jsem s operačním systémem Windows Vista prémie na mém počítači a Windows XP Professional na mém notebooku i koupila male to male USB kabel, ale když jsem plug nich dohromady nic není uznán nějaké nitě, které mohou místo mě odpověď na tuto Problém?. pomoc velmi oceňovali. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš notebook není mass storage zařízení.
| |||
| |||
| Chci jen pro přenos souborů z jednoho na druhý, a myslel jsem mohl běžet antivirus od mého desktopu zkontrolovat na přítomnost virů na laptop |
|
| |||
| |||
| Získejte crossover ethernet kabel, pokud váš notebook nemá ethernetový port. Jinak používat bezdrátový router pro sdílení souborů v síti. |
|
| |||
| |||
| pokud i vysvětlit něco, co může být schopen pomoci? Kdysi jsem si můj internet přes můj set top box NTL hned panna média budou montovat modem tak i může být schopni připojit kabel od modemu do notebooku, ale budu muset změnit nastavení, jako je to nyní přichází přes modem? Díky za snahu pomoci |
|
| |||
| |||
| Budete si muset nainstalovat ovladače (typicky z modemu na CD) do svého notebooku, a připojit ji. Nebo si můžete koupit bezdrátový router pro vaši plochu a připojte kabelový modem do tohoto. Tímto způsobem můžete používat internet bez jakékoliv kabeláže se svým notebookem a můžete nastavit také to, kde můžete číst a psát do počítače je pevný disk (podobně jako já před podrobné). |