![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Βοήθεια !!!!!!!!!!!!
![]() Μπορεί να βοηθήσει κάποιος είμαι εκτελεί τα Windows Vista πριμοδότηση για την επιφάνεια εργασίας μου και Windows XP Professional σε φορητό υπολογιστή μου αγόρασα ένα αρσενικό σε αρσενικό καλώδιο σύνδεσης USB, αλλά όταν θ βύσμα τους, τίποτα δεν είναι αναγνωρισμένη υπάρχουν μηνυματοσειρές σημείο που μπορεί να μου απαντήσει σε αυτό το πρόβλημα;. βοηθήσει ιδιαίτερα. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ο φορητός υπολογιστής δεν είναι μια συσκευή μαζικής αποθήκευσης.
|
|||
|
|||
|
Θέλω απλά να μεταφέρετε αρχεία από το ένα στο άλλο και πίστευα ότι θα μπορούσε να εκτελεστεί από την επιφάνεια εργασίας μου ιών για να ελέγξει για ιούς για το laptop
|
|
|
|||
|
|||
|
Αποκτήστε ένα crossover καλώδιο δικτύου, εάν το laptop διαθέτει θύρα Ethernet.
Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε ένα ασύρματο δρομολογητή να μοιράζονται αρχεία μέσω δικτύου. |
|
|
|||
|
|||
|
αν μου εξηγήσετε κάτι που μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει; i που χρησιμοποιούνται για να μου μέσω internet μου Set Top Box NTL τώρα παρθένα μέσων ενημέρωσης που έχει τοποθετηθεί ένα μόντεμ έτσι μπορεί να είναι σε θέση να συνδέσετε το καλώδιο από το μόντεμ στον φορητό υπολογιστή, αλλά θα πρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, όπως είναι τώρα που έρχονται μέσω ενός μόντεμ;
χάρη για να σε βοηθήσω |
|
|
|||
|
|||
|
Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης (συνήθως από το CD του modem) σε φορητό υπολογιστή σας, τότε το συνδέσετε.
Ή, μπορείτε να αγοράσετε ένα ασύρματο δρομολογητή για την επιφάνεια εργασίας σας και συνδέστε το καλώδιο του μόντεμ σε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο χωρίς καλώδια με το laptop, και μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πάνω όπου μπορείτε να διαβάσετε και να γράψετε στον υπολογιστή σας σκληρό δίσκο του υπολογιστή (όπως το Ι που πριν). |