![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Help !!!!!!!!!!!! ![]() Može bilo tko pomoć sam se izvodi Windows Vista Premium na mom desktopu i Windows XP Professional na moj laptop sam kupio muško na muško usb kabel priključak ali kad sam ih zajedno plug ništa nije prepoznata niti postoje bilo koje točke mogu da mi da odgovor na ovo problem?. bilo koji pomoć mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaš laptop nije uređaj za masovnu pohranu.
| |||
| |||
| JA pravedan ištanje to prijenos datoteka s jedne na drugu i mislio JA mogao trčanje AntiVirus from moj radna površina to ček za virusima na laptop |
|
| |||
| |||
| Nabavite ukriženi Ethernet kabel ako vaš laptop ima Ethernet priključak. Inače, koristite bežični usmjerivač za dijeljenje datoteka preko mreže. |
|
| |||
| |||
| ako ja nešto objasniti svibanj vam moći pomoći? Koristio sam da se moj internet preko moje set top box ntl sada djevičansko mediji su obloženi modem pa sam svibanj biti u mogućnosti da priključite kabel iz modema u laptop, ali ću trebati promijeniti postavke kao što je sada dolazi preko modema? hvala za pokušavate pomoći |
|
| |||
| |||
| Te htijenje trebate instalirati upravljačke programe (obično iz modem CD) na vaše laptopa, a zatim ga priključite. Ili, možete kupiti bežični ruter za vaš desktop, i priključite kabel modema u to. Na taj način možete koristiti Internet bez kabele s vašim laptopa, a možete i postaviti ga na kojoj možete čitati i pisati na Vašu radnu površinu tvrdom disku (kao što sam prije detaljan). |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Spajanje na Xbox stare Laptop | jjuli | PC & konzole Igre | 0 | 15. lipnja 2009 16:52 |
| Problemi u povezivanju 360 Laptop za Internet, i to za PC LAN Laptop | navnut | Networking, Modemi & VoIP | 24 | 12. travanj 2009 07:14 |
| Mogao mrežnog prilagodnika kartice biti problem s spajanja na bežični desktop? | Samantha0101 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 25. studeni 2008 11:15 |
| Spajanje hdd laptop | boywonder69 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 9. siječanj 2008 14:38 |
| Laptop Spajanje na Internet, nema veze | akhlaq768 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 24. listopad 2007 13:53 |
| Thread Tools | |
| |