![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Segítség !!!!!!!!!!!!
![]() Tud akárki segítsen vagyok Windows Vista Premium én asztali és Windows XP Professional on my laptop vásároltam egy férfi a férfi USB csatlakozó kábel, de ha dugó őket semmi nem ismeri vannak olyan szálak, amelyek pont engem választ erre a probléma?. any help greatly appreciated. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
A laptop nem háttértároló eszköz.
|
|||
|
|||
|
Csak azt akarom, hogy az egyik kép a másik, és gondoltam, azzal a víruskereső az én asztali annak érdekében, hogy a vírusok a laptop
|
|
|
|||
|
|||
|
Szerezz egy crossover ethernet kábel, ha a laptop egy Ethernet port.
Ellenkező esetben, egy vezeték nélküli útválasztó fájlokat megosztani a hálózaton. |
|
|
|||
|
|||
|
ha azt magyarázza, amit lehet, hogy segít? Régebben én interneten keresztül kap az én set top box NTL most szűz média azt látni modemként Szóval lehet, hogy csatlakoztassa a kábelt a modem a laptopon, de szükségem van a beállításokat módosítani, mert most egy modem?
Kösz, hogy segíteni akartam |
|
|
|||
|
|||
|
Meg kell telepítenie az illesztőprogramokat (jellemzően a modemet a CD-n) a laptop-ra, majd csatlakoztassa.
Vagy, akkor vegyél egy vezeték nélküli útválasztó az asztalon, és csatlakoztassa a kábel modem abba. Így használhatja az internetet anélkül, hogy a kábeleket a laptop, és azt is beállíthatja, ha el tudja olvasni és írni az asztalra merevlemez (mint én részletes megelőzően). |