פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

חיבור של שולחן העבודה של המחשב הנישא באמצעות USB

Reply

שרשרת כלים
Old 5 ינואר 2008, 23:59
קבוצת חברות חדשות

Default חיבור של שולחן העבודה של המחשב הנישא באמצעות USB

עזרה !!!!!!!!!!!!

מישהו יכול לעזור לי עם מערכת הפעלה Windows Vista Premium שלי על שולחן העבודה ב-Windows XP Professional הנייד שלי אני כדי לרכוש זכר זכר חיבור כבל USB, אבל כאשר אני תקע אותם יחד שום דבר לא מוכר האם יש פתילים אשר יכולים להצביע לי תשובה זו בעיה?.

כל עזרה מוערך מאוד.
Old 6 ינואר 2008, 00:21
קבוצת תורמים

המחשב הנייד לא מדובר בהתקן אחסון בנפח גדול.

מה בדיוק אתה מנסה לעשות כאן?

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 6 ינואר 2008, 00:42
קבוצת חברות חדשות

אני רק רוצה להעביר קבצים ממקום אחד אל האחר וחשבתי שאני יכול להפעיל את האנטי וירוס של שולחן העבודה, כדי לבדוק את המחשב הנישא על וירוסים
Old 6 ינואר 2008, 01:37
קבוצת תורמים

קבל כבל Ethernet crossover אם המחשב הנישא יש יציאת Ethernet.

אחרת, השתמש בנתב אלחוטי כדי לשתף קבצים דרך הרשת.
Old 6 ינואר 2008, 05:13
קבוצת חברות חדשות

אם אני מסביר משהו שאתה תוכל לעזור להם? הייתי מקבל את האינטרנט דרך הדף שלי בחר בתיבת ntl בתולה התקשורת עכשיו הם מצויד מודם אז אני עלול להיות מסוגל תקע את הכבל של המודם לתוך הנייד, אבל אני צריך לשנות הגדרות כמו זה עכשיו עובר דרך מודם?

תודה מנסה לעזור
Old 6 ינואר 2008, 05:21
קבוצת תורמים

אתה צריך להתקין את מנהלי ההתקנים (בדרך כלל מתוך התקליטור של המודם) על גבי המחשב הנישא, אז זה מתחבר.

לחילופין, אתה יכול לקנות נתב אלחוטי עבור שולחן העבודה, ו תקע את המודם כבלים לתוך זה. באופן זה, ניתן להשתמש באינטרנט ללא כל הכבלים עם הנייד שלך, ואתה יכול גם להגדיר את זה, שבו תוכל לקרוא כדי לכתוב את שולחן העבודה של הדיסק הקשיח (כמו שאני מפורט לפני).
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
חיבור ל Xbox הישנה Laptop jjuli PC & קונסולת משחקים 0 ה -15 בחודש יוני 2009 16:52
בעיות בהתחברות ל 360 עבור Internet Laptop, LAN ו-PC עבור Laptop navnut רישות, מודמים & VoIP 24 -12 לאפריל 2009 07:14
מתאם כרטיס רשת יכול להיות בעיה עם חיבור אלחוטי אל שולחן העבודה? Samantha0101 רישות, מודמים & VoIP 3 ה -25 בחודש נובמבר 2008 11:15
חיבור מחשב נייד HDD boywonder69 כוננים & נשלפת 1 9th ינואר 2008 14:38
Laptop חיבור לאינטרנט, חיבור לא akhlaq768 רישות, מודמים & VoIP 3 24 אוקטובר 2007 13:53
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.