![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| עזרה !!!!!!!!!!!! ![]() מישהו יכול לעזור לי עם מערכת הפעלה Windows Vista Premium שלי על שולחן העבודה ב-Windows XP Professional הנייד שלי אני כדי לרכוש זכר זכר חיבור כבל USB, אבל כאשר אני תקע אותם יחד שום דבר לא מוכר האם יש פתילים אשר יכולים להצביע לי תשובה זו בעיה?. כל עזרה מוערך מאוד. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המחשב הנייד לא מדובר בהתקן אחסון בנפח גדול.
| |||
| |||
| אני רק רוצה להעביר קבצים ממקום אחד אל האחר וחשבתי שאני יכול להפעיל את האנטי וירוס של שולחן העבודה, כדי לבדוק את המחשב הנישא על וירוסים |
|
| |||
| |||
| קבל כבל Ethernet crossover אם המחשב הנישא יש יציאת Ethernet. אחרת, השתמש בנתב אלחוטי כדי לשתף קבצים דרך הרשת. |
|
| |||
| |||
| אם אני מסביר משהו שאתה תוכל לעזור להם? הייתי מקבל את האינטרנט דרך הדף שלי בחר בתיבת ntl בתולה התקשורת עכשיו הם מצויד מודם אז אני עלול להיות מסוגל תקע את הכבל של המודם לתוך הנייד, אבל אני צריך לשנות הגדרות כמו זה עכשיו עובר דרך מודם? תודה מנסה לעזור |
|
| |||
| |||
| אתה צריך להתקין את מנהלי ההתקנים (בדרך כלל מתוך התקליטור של המודם) על גבי המחשב הנישא, אז זה מתחבר. לחילופין, אתה יכול לקנות נתב אלחוטי עבור שולחן העבודה, ו תקע את המודם כבלים לתוך זה. באופן זה, ניתן להשתמש באינטרנט ללא כל הכבלים עם הנייד שלך, ואתה יכול גם להגדיר את זה, שבו תוכל לקרוא כדי לכתוב את שולחן העבודה של הדיסק הקשיח (כמו שאני מפורט לפני). |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| חיבור ל Xbox הישנה Laptop | jjuli | PC & קונסולת משחקים | 0 | ה -15 בחודש יוני 2009 16:52 |
| בעיות בהתחברות ל 360 עבור Internet Laptop, LAN ו-PC עבור Laptop | navnut | רישות, מודמים & VoIP | 24 | -12 לאפריל 2009 07:14 |
| מתאם כרטיס רשת יכול להיות בעיה עם חיבור אלחוטי אל שולחן העבודה? | Samantha0101 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 11:15 |
| חיבור מחשב נייד HDD | boywonder69 | כוננים & נשלפת | 1 | 9th ינואר 2008 14:38 |
| Laptop חיבור לאינטרנט, חיבור לא | akhlaq768 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 24 אוקטובר 2007 13:53 |
| שרשרת כלים | |
| |